Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Trabzonspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 2. yarısı Bursaspor-Trabzonspor karşılaşması ile başlayacak. 27 puanla 5. sırada yer alan Bursaspor, 18 puanla 13. sırada bulunan Trabzonspor'u ligin 17. haftasında ağırlayacak. Peki Bursaspor-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşma hakkında tüm detaylar...

        BURSASPOR-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Süper Lig'in 17. haftasında Bursaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Bursaspor-Trabzonspor maçı 13 Ocak Cuma günü saat 20.00'de başlayacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi tecrübeli hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Zorlu mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        REKLAM

        Ligin ikinci devresi öncesi kadrosunu Joao Pereira, Emmanuel Mas, Carl Medjani, Olcay Şahan gibi oyuncularla güçlendiren bordo-mavililer, Bursaspor maçıyla yeni bir sayfa açmak istiyor.

        PEREİRA VE MAS İLK 11'DE

        Bordo mavililerde sakatlığı bulunan Matus Bero bu maçta görev yapamayacak. Takıma yeni transferlerin de katılımıyla kadroda değişiklikler yapmayı planlayan teknik direktör Ersun Yanal'ın, devre arasında takıma katılan ilk transferler olan Joao Pereira ile Emmanuel Mas'a Bursaspor karşısında görev vermesi bekleniyor. Yanal'ın ayrıca genç oyuncu Yusuf Yazıcı'ya da 11'de şans tanıyabileceği öğrenildi.

        TİMSAH EVİNDE KAYBETMİYOR

        Yeşil-beyazlı ekip, Trabzonspor'a karşı oynadığı son 8 lig maçında yalnızca 2 mağlubiyet alırken, Timsah'ın rakibine karşı iç sahada aldığı sonuçlar da dikkat çekti. Bursaspor, Karadeniz ekibine karşı aldığı 11 galibiyetin 10'unu iç sahada alırken, son 10 maçta ise yalnızca 1 kez sahadan puansız ayrıldı.

        SÜPER LİG'DE 81. RANDEVU

        İki ekip bugün oynayacakları maçla birlikte Süper Lig'de 81. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 80 müsabakada bordo-mavililer, 40 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, Bursaspor ise 11 mücadelede gülen taraf olmayı başardı. 29 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

        "BİZİ ZOR BİR MAÇ BEKLİYOR"

        Cuma günü oynayacakları Trabzonspor maçının kendileri için önemli olduğunu ve maça odaklandıklarını ifade eden deneyimli teknik adam, "İnşallah iyi bir başlangıç yapıp ondan sonra yolumuza kaldığımız yerden devam ederiz. İyi olmayan bir ilk yarı geçirdiler ve dolayısıyla ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak isteyecekler. Taraftarların gönlünü kazanmak, çıkış yakalamak isteyecekler. Bizi zor bir maç bekliyor. Biz de her şeyimizle hazırız. Kadro istikrarımızı sezon başından beri korumaya çalışıyoruz. Bütün oyuncularımız hazır durumda. Kimin oynadığı çok önemli değil bizde. Her oyuncuyu da görevini en iyi şekilde yapmak için hazır tutmaya çalışıyoruz" diye konuştu. Timsah Arena'nın zeminin maç günü iyi olmasını beklediklerini ifade eden Hamzaoğlu, zeminden yana bir sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi.

        Transferle ilgili sorulan sorulara ise Hamzaoğlu, "Gelişmeler var ancak sabırlı olursanız kulüp duyurusunu yapacaktır" dedi.

        MUHTEMEL KADROLAR

        Bursaspor:Harun- Erdem Özgenç, Şamil Çinaz, Sivok, Aziz Eraltay, Jorquera, Merter Yüce, Del Valle, Batalla, Deniz Yılmaz, Kubilay

        SAKAT: Furkan Özçal, Serdar Kurtuluş, Emre Taşdemir, İsmail Konuk

        CEZALI: Yok

        Trabzonspor:Onur- Pereira, Uğur, Durica, Mas, Okay, Onazi, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Castillo, N'doye

        SAKAT: Bero

        CEZALI: Yok

        HAKEMLER

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ