Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Igor Tudor'un Galatasaray'a transfer süreci - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, Kardemir Karabükspor'dan ayrılan Hırvat teknik direktör Igor Tudor ile resmi sözleşme imzaladı.

        2

        Türk Telekom Arena'da düzenlenen ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in de katıldığı törende Hırvat teknik adam, 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

        3

        Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Hırvat Teknik Direktör Igor Tudor'un transferinin perde arkasını anlattı.

        13

        Öte yandan Igor Tudor, Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut'un ayrılma şekliyle ilgili yaptığı açıklamayı yanlış bulduğunu dile getirdi.

        14

        Tudor, Kardemir Karabükspor'un başına geçtiğinde tek hedeflerinin ligde kalmak olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

        15

        "Hedefimiz Kardemir Karabükspor'u ligde tutmaktı. Şu ana kadar 27 puan toplamış bir Karabükspor var. Kalan 14 maç var, büyük ihtimalle 3 galibiyet daha onların ligde kalmasına yeterli olacaktır."

        16

        "Büyük oranda konuştuklarımızı yaptık. Türkiye'de bana çalışma imkanı sağladığı için Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı'na minnettarım. Diğer taraftan iki gün önce yaptıkları açıklamanın tamamen yanlış olduğunu düşünüyorum."

        17

        "Bu zamana kadar bakılırsa, ligde herhalde 10 takım hocasını göndermiş bulunuyor. Bir hoca görevinden ayrıldığı zaman 'futbol bu, bu tip şeyler olabiliyor' diyoruz."

        18

        "Ahlaki konulardan kimse bahsetmiyorum. Bakıldığı zaman bir kontrat var ortada. Şimdi bakıldığı zaman kimse 'bu futbol olabiliyor' demiyor."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ