Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor Rizespor - Galatasaray hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Galatasaray Haberleri

        Geçtiğimiz hafta Kayserispor'a 2-1 kaybeden Galatasaray, ligde yeni hocası Igor Tudor yönetiminde ilk maçında.PekiÇaykur Rizespor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        ÇAYKUR RİZESPOR - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        İki takım arasındaki karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ile Hakan Yemişken yapacak. Maç canlı olarak beIN Sports kanalından yayınlanacak.

        34. RANDEVU

        Çaykur Rizespor ile Galatasaray, Süper Lig tarihinde 33 kez birbirlerine rakip oldu. Geride kalan maçlarda 23 kez sarı-kırmızılılar sahadan galip ayrılırken, Rize ise 5 kez rakibini mağlup etti. 5 maç ise beraberlik ile sonuçlandı. Bu mücadelelerde Galatasaray rakip fileleri 81 kez havalandırırken, kalesinde 30 gole de engel olamadı.

        REKLAM

        TUDOR İLK MAÇINA ÇIKIYOR

        Jan Olde Riekerink ile yolların ayrılmasının ardından Galatasaray'ın başına geçen Hırvat teknik adam Igor Tudor, Çaykur Rizespor deplasmanında ilk maçına çıkacak. Tudor, Kardemir Karabükspor ile Rizespor'a karşı 2 maça çıktı. 38 yaşındaki çalıştırıcı Karabük'te oynanan mücadeleden 3-0 galip ayrılırken, deplasmandaki karşılaşmada ise 1-0 mağlup olmuştu.

        SNEIJDER, BRUMA, EREN, CAROLE VE HAKAN BALTA YOK

        Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Igor Tudor, sakatlıkları bulunan Wesley Sneijder, Eren Derdiyok ve Lionel Carole'ün yanı sıra Armindo Bruma ve Hakan Balta'yı 18 kişilik kadroya almadı.

        Tudor; Bruma ve Hakan Balta'yı kadroya almaması hakkında, kulüp yetkilileri aracılığıyla "Kadro tercihi tamamen bana ait. Şu an tüm konsantrasyonumuz Çaykur Rizespor ile yapacağımız maçta. Kadro tercihi ve Bruma ile ilgili her türlü soruya maç sonundaki basın toplantısında cevap vereceğim." açıklamasını yaptı.

        NIGEL DE JONG KART SINIRINDA

        Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Nigel de Jong, Çaykur Rizespor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Spor Toto Süper Lig'de daha önce 3 sarı kart gören Hollandalı futbolcu, Rize deplasmanında sarı kart görmesi halinde ligin 22. Haftasında TT Arena'da oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

        REKLAM

        GALATASARAY DURAN TOPTAN YİYOR

        Sarı-kırmızılıların bu sezon yediği gollerde ilginç bir istatistik dikkat çekiyor. Galatasaray, bu sezon kalesinde gördüğü 20 golün 12'sini kafa vuruşlarından yedi. En son TT Arena'da 2-1 mağlup olduğu Kayserispor karşılaşmasında 2 gol de kafa vuruşlarından geldi.

        DERBİ ÖNCESİ MORAL

        Geçtiğimiz hafta Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'in puan kaybetmesiyle zirveye yakınlaşma şansı yakalayan Galatasaray, TT Arena'da Kayserispor'a 2-1 mağlup olarak bu şansı geri tepti. Sarı-kırmızılılar, gelecek hafta evinde oynayacağı Beşiktaş derbisi öncesinde Rize deplasmanından 3 puanla dönüp, derbiye moralli çıkmak istiyor.

        HAVA SICAKLIĞI 1 DERECE

        Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasında Rize'de oynanacak mücadele soğuk havada geçecek. Rize'de son günlerde devam eden kar yağışının maç saatinde yağmaması beleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre mücadelenin oynanacağı saatte hava sıcaklığının 1 derece olması bekleniyor.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ