Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Rıdvan Dilmen'den Igor Tudor'a sert eleştiri - Galatasaray Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig 21. haftasında Galatasaray, deplasmanda Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Rıdvan Dilmen NTV Spor'daki programda Igor Tudor'u eleştirdi.

        2

        "Geldiğin zaman ses getirmek, Bruma ve Hakan'ı yemekle olmaz. Sihibazlık yaparak da olmaz. Yaptığın değişikliklerin tamamı savunma üzerine."

        3

        "Defansif orta saha soktun önce. Sonra bildiğin stoper aldı oyuna. Oyun içerisinde 3 tane stoper vardı. O zaman büyük takım teknik direktörlüğü farklı bir şey vardır."

        4

        "Türk Telekom Arena'da hocalık yapmak kolay. Ben şimdi anlıyorum Karabükspor'un deplasmanda neden bu kadar az puan topladığını."

        5

        "Yarın öbürgün Tudor bizim suratımıza vurabilir bunları ama Tudor'un gelir gelmez yaptıkları da akıl alacak türden değil."

        6

        "Karabükspor'a saygımız sonsuz ama Galatasaray'a, Real Madrid'den gelmedi sonuçta. Perşembe geldi. Pat pat Hakan Balta ve Bruma! Antrenörlük böyle sihibazlıkla olacak şey değil."

        7

        "Galatasaray bugün neredeyse 7 tane savunmacıyla oynadı. Yetmedi. 1 tane daha stoper aldın. Sonra mucizevi bir şekilde yeni bir sol bek geldi Türkiye'ye. Semih Kaya. 3'lüye dönmedi. 3'lüye döndüyse daha büyük sıkıntıydı ama dönmedi."

        8

        "Tudor fantezi yaptı. Josue'yi neden çıkarıyorsun? Ofansif olarak eksik kaldılar. Topu taşıyıp golü attıran adam Josue'ydi. Burası Karabük değil."

        9

        "Igor Tudor'un Karabükspor'da deplasmanda neden bu kadar kötü sonuçlar aldığını anlamış olduk."

        10

        "Türk Telekom Arena'da herkes hocalık yapar. Tudor 'Ben geldim' havası yarattı. Geldiğin zaman ses getirmek Bruma'yı Hakan'ı yemekle olmaz. Sihirbazlıkla da olmaz."

        11

        "Daha önce Abdullah Avcı'ya bir teklif olmuştu gitmemişti. Fenerbahçe Kocaman'ı istemişti gitmemişti. Ama yabancı affetmez."

        12

        "Tudor memnunmuş! Haberi yok herhalde Beşiktaş kazanırsa 7 puan fark olacak. Takdir seyircinin..."

        13

        "Bu takıma Yasin neden kadro dışı kalıp geri geliyor? Bruma'ya neyin cezası oldu şimdi? En fazla maç başına alamayacağı 10 bin euro'dan olmuştur. 2 puan gitti."

        14

        "Pazartesi idmana çıkacak diyor. Belki yedek bırakacaksan götürme falan deyip çocukluk yapmıştır. Hatadır. Yine de tuhaf. Bir özür açıklaması yaptırırlar çocuğa. Pazartesi döner"

        15

        "Bugün dünyanın hangi adamını Galatasaray'a getirirsen getir maça Bruma'yla başlar. Neyin taktiği? Direk formayı Bruma'ya verirsin. Bruma'nın yaptığı saygısızlığı savunmuyorum ama burada kaybeden kim oluyor? Bruma ahlaksızca bir şey yaptığıysa Galatasaray'ın şerefli formasını giyemez kardeşim. Ama Pazartesi idmana çıkacak deniyor."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ