Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Rıdvan Dilmen: Advocaat hemen gönderilmeli - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, 1-1 sona eren Gaziantepspor - Fenerbahçe maçının ardından çok sert eleştirilerde bulundu. Dilmen'in yorumları şöyle:

        2

        "Geçen hafta puan farkı daha fazla olur diye düşünüyordum. Fenerbahçe uzatmaları oynuyor. Hiçbir hedefi olmayan bir takım.

        3

        Advocaat adaletsiz bir teknik direktör. Fernandao iyiyse kesiyor Van Persie'ye oynatıyor. Van Persie de istediği zaman oynuyor. Bir yönetici de çıkıp "Bu arkadaşın durumu nedir? 3 gün önce oynadı şimdi niye yok?" diye sormuyor.

        4

        Fenerbahçe'de Van Persie diye bir oyuncu var. Dünyada böyle bir şey yok. Niye oynamıyor? Oynayınca niye oynuyor? Van Persie'de deplasman yasağı mı var? Bursa deplasmanında da yoktu.

        5

        Oynadığı kulübün değerini bilmiyorlarsa, bu oyuncularla devam etmeyeceksin.

        6

        Fenerbahçe futbol takımının 38 puanı varsa bu skandaldır. Mikrofon uzatsınlar, Fenerbahçe'de birkaç oyuncu kaç puanı olduğunu bilmez.

        7

        Ozan Tufan'dan ümitli olan bir adamdım, ben de ümidimi yitirmeye başladım.

        8

        Eğer Advocaat'ın sözleşmesinde madde falan yoksa hemen yolları ayırmak lazım. Ben Fenerbahçe'nin hocasının yerinde olsam, giderim. Yola devam edilmesi kan kaybıdır, geleceği de kaybedersiniz.

        9

        Antrenörün bütün mesajları beni gönderin diyor. Şu anda soyunma odasında, 'Bir an önce beni göndersinler, gideyim' diyor. Bir teknik direktöre tembih etsen, bu kadar kötülük yapamaz.

        10

        Hoca, Ukraynalı oyuncu için 'O arkadaş' diyor ya o da bir mesaj. Beni kovun diyor... Kesinlikle böyle düşünüyor.

        11

        Advocaat'ın Fenerbahçe ile işi kalmamış. Gerçi haftalardır böyle. Mesaj veriyor ama anlamıyorlar bir türlü.

        12

        Uzatmaya gerek yok. Oturup konuşup yollarını ayırsınlar. Adam zaten her açıklamasında 'Beni kovun' diyor. Ersun Yanal'la başlayıp İsmail hocayla devam etmek, Vitor Pereira'yla başlayıp Advocaat ile devam etmek olmaz.

        13

        Aykut Kocaman'sa, Aykut Kocaman. Alırsın ki, planlamasını, yapılanmasını yapsın. Aziz Yıldırım’ın bu işi artık çözmesi lazım.

        14

        Daha havalar ısınmadı yahu. Bir baksınlar Fenerbahçe tarihine takım kaç hafta önce şampiyonluk kaybetmiş diye... Gece kaçta olursa olsun, yönetim Advocaat ile yolları ayırmalı. Bize ne oldu diye sorgulanmalı.

        15

        İsmail Köybaşı 40 metreden frikik atıyor. Tutup soracaksın kardeşim sen kaç defa oradan gol attın diye..."