Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yukatel Adana Demirspor "Seyirci baskısı olmayan kulüpler daha başarılı" - Yukatel Adana Demirspor Haberleri

        "Seyirci baskısı olmayan kulüpler daha başarılı"- Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sözlü:"Taraftarların sabırla ve metanetle takımını desteklemesi lazım. Bunu yapabildiğimiz sürece başarı gelecektir. Önce sabırlı olmamız lazım. Dikkat edin, seyirci baskısı olmayan kulüpler daha başarılı olmuştur"

        "Adana Demirspor 11. sırada görünüyor ama 'bu takım zirveye oynar' dedirtebiliyorsak ne mutlu bize. Bu da bizim başarımızdır"

        Sözlü, yaptığı açıklamada, geçen hafta Balıkesirspor karşısında şanssız şekilde 2-1 mağlup olduklarını ifade etti. TFF 1. Lig'de her takımın her takımı yenebildiğini belirten Sözlü, bu hafta Şanlıurfaspor deplasmanında galibiyet arayacaklarını dile getirdi.

        REKLAM

        Köklü bir camiaya ve önemli bir taraftar kitlesine sahip olduklarını anlatan Sözlü, şöyle konuştu: "Taraftar önce sabırlı olacak. Taraftarların sabırla ve metanetle takımını desteklemesi lazım. Bunu yapabildiğimiz sürece başarı gelecektir. Önce sabırlı olmamız lazım, dikkat edin seyirci baskısı olmayan kulüpler daha başarılı olmuştur. Medipol Başakşehir, Akhisar Belediyespor örnekleri var. Seyirci çok önemli ama takım üzerinde olumlu yansıması gerekirken, oyuncu maça çıkmadan diyor ki 'taraftar acaba bugün bize ne der?' Oyuncu profesyonel olmalı ama... Bu Fenerbahçe'de de yaşanıyor. Taraftar sabırlı olursa bu takım başarılı olur" dedi.

        "ADANA DEMİRSPORU'UN DURUŞU ÖNEMLİ"

        Sedat Sözlü, elektronik bilet uygulamasında 46 binden fazla Passolig kart satışı gerçekleştirdiklerini ve bu alanda birçok Süper Lig takımını geride bıraktıklarını belirtti.Takımlarının sadece Adana'da değil, hem Türkiye hem de dünyada sevildiğini belirten Sözlü, şu ifadeleri kullandı:"Biz de yönetim olarak buna önemli bir katkı koyduk. Yaptığımız transferlerle, yönetim anlayışımızla, duruşumuzla Adana Demirspor'a o gücü ve ivmeyi daha da katabildiysek ne mutlu bize. Ondan sonra daha çok Passolig kart satışı oldu, oyuncu kalitesi ve yönetim şeklimizle. Türk futbolunda Adana Demirspor'un duruşu önemli." Adana Demirspor'da başkanlık yapmanın kolay olmadığını vurgulayan Sözlü, "Passolig kart sayısı ben geldikten sonra yüzde 200 arttı. Bu aşamada yaptığımız transferler, kattığımız heyecan, kaliteli oyuncular... Adana Demirspor 11. sırada görünüyor ama 'bu takım zirveye oynar.' dedirtebiliyorsak ne mutlu bize. Bu da bizim başarımızdır." şeklinde görüşlerini aktardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ