Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Beşiktaş'ın Luis Nani ile ilgilendiği öğrenildi - Futbol Haberleri
        1

        BRUMA VE SNEİJDER ZİRVESİ
        Galatasaray'da sözleşmeleri 2018'de bitecek olan Bruma ve Sneijder'in menajerlerinin geçen hafta İstanbul'a geldiği ortaya çıktı.

        2

        Bruma ile sözleşme uzatmayı düşünen yönetim, Portekizli yıldızın menajeri Catio Balde'ye sezon sonu için randevu verdi.

        3

        Sneijder ile yeni imza atmayı düşünmeyen sarı-kırmızılıların, Galatasaray'daki garanti ücreti 4.5 milyon Euro'yu getirdiği takdirde, yıldız oyuncunun gitmesine izin vereceği konuşuluyor. (Sabah)

        4

        YILIN TAKASI
        Jeremain Lens-Tolgay Arslan takası ile ilgili çıkan haberler iyiden iyiye ciddileşiyor.

        5

        Şu anda Fenerbahçe’de kiralık oynayan Sunderlandli futbolcu Lens’i kadrosuna katmak isteyen Kartal, bu transfer karşılığında İngilizler’e Tolgay Arslan’ı verebilir.

        6

        Geçtiğimiz günlerde de Ada’ya giden başkan Fikret Orman’ın da bu konu ile ilgili bir görüşme yaptığı iddia edildi.

        7

        Bu yaşananların ardından dün İngiliz basınında yer alan haberde; Beşiktaş’ın Lens için daha önce Sunderland ile görüştüğü, iki oyuncunun takaslanarak transferin gerçekleşme ihtimali bulunduğunun altı çizildi.

        8

        GALATASARAY'IN İLK HEDEFİ
        Galatasaray'da transfer çalışmaları başladı. İlk hedef Lyon'da forma giyen ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Rachid Ghezzal.

        9

        Tudor'un yönetime önerdiği bir isim olan Rachid Ghezzal için menajeriyle ilk görüşme gerçekleştirildi. 24 yaşındaki oyuncu sağ kanatta forma giyiyor. (Fotospor)

        10

        SİMON DELİ GELİYOR!
        Teknik direktör Ersun Yanal'ın Slavia Prag-Plzen maçında izleyip beğendiği Simon Deli, Trabzonspor'un bir numaralı gündem maddesi oldu.

        11

        Trabzonspor'un Deli'yi izlediği ile ilgili iddialar üzerine Blesk gazetesine konuşan Slavia Prag Sözcüsü Michal Bycek, "Deli'nin kontratı bu yaz bitiyor. Bu tür spekülasyonlara verecek bir cevabımız olamaz" dedi. Trabzonlu yetkililerin, 25 yaşındaki stoper ile anlaştığı belirtildi. (Fotomaç)

        12

        YASİN ÖZTEKİN İSPANYA YOLCUSU!
        Menajerini değiştiren ve Ahmet Bulut'la anlaşan Yasin Öztekin, İspanya yolunda..

        13

        Tecrübeli oyuncunun, ücretine zam yapılmaması halinde Emre Çolak gibi İspanya'ya transfer olacağı iddia edildi. Ahmet Bulut'un şimdiden Yasin'e İspanya'da kulüp arayışına başladığı bildirildi. Çolak da Deportivo'ya gitmişti.

        14

        ZAM İSTEĞİ GERİ ÇEVRİLDİ
        Etkili futboluna karşın yönetimden istediği zammı koparamayan Yasin'e menajeri Ahmet Bulut'un "Hakkını alacağım" dediği ve vakit kaybeden, yönetimle temas kurduğu öğrenildi. Yasin, 1.1 milyon euro'luk ücretinin 2 milyon euro'ya çıkarılmasını istiyor.

        15

        BEŞİKTAŞ'TAN NANİ BOMBASI
        Spor Toto Süper Lig'de zirvede yer alan UEFA Avrupa Ligi'nde de yoluna devam eden Beşiktaş'ın Luis Nani ile ilgilendiği öğrenildi.

        16

        Fenerbahçe'den İspanya La Liga ekibi Valencia'ya transfer olan Luis Nani, gelecek sezon için Beşiktaş'a önerildi.

        17

        SICAK BAKIYOR
        Beşiktaş yönetiminin de bu transfere olumlu yaklaştığı bildirildi. Valencia'da mutsuz olan Nani'nin de Beşiktaş forması giymeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

        18

        Nani bu sezon Valencia formasıyla 19 maaçta 3 gol atarken 7 de asist yaptı. Valencia, İspanya La Liga'da 26 haftada topladığı 29 puanla 13. sırada yer alıyor. (A Spor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ