Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Igor Tudor: "İşte bunu istiyorum" - Galatasaray Haberleri

        Cezası nedeniyle Gençlerbirliği maçını locadan izleyen Hırvat teknik adam, takımın iştahına ve mücadalesine tam not verdi: “İşte sizden bunu istiyorum. Son saniyeye kadar vazgeçmeyeceğiz. Daha da iyi olacağız.”

        Antalyaspor deplasmanının ardından Gençlerbirliği’ni de son dakika golü ile deviren Galatasaray’da Hırvat teknik direktör İgor Tudor’un yüzü gülmeye başladı...

        Türk Telekom Arena Stadı’ndaki maçı cezası nedeniyle locadan izleyen Hırvat teknik adam, 90 dakikanın ardından kurallar gereği 15 dakika bekledikten sonra soyunma odasına gitti.

        Tüm oyuncuları tebrik eden genç teknik adamın, “İşte sizden bunu istiyorum. Son dakikaya kadar mücadele etmeliyiz. Tıpkı bu maçta olduğu gibi asla vazgeçmemeliyiz. Hedefe ulaşmak için kalan tüm maçları kazanmalıyız. Size güveniyorum. Hep üstüne koyarak ilerlemeliyiz. Daha da iyi olacağımıza inanıyorum” dedi.

        REKLAM

        TEK DERDİ SAVUNMA

        Oyuncularının maç içindeki iştahı ve kazanma isteklerinden son derece memnun olan Tudor, yöneticilere iki hafta boyunca yaptıkları çalışmaların karşılığını almaya başladıklarını söyledi.

        Tek sancısı savunma olan Tudor, yapılan hataları asgariye indirmek için ekstra çalışmalar yaptırma kararı aldı. Genç teknik adam G.Birliği maçında kritik kurtarışlar yapan ve bir de penaltı kurtaran kalecisi Fernando Muslera’yı da ayrıca tebrik etti.

        HABERTÜRK SPOR / Erhan TELLİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ