Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Aykut Kocaman iddiası ve gidecek isimler - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Hem lig hem de Avrupa'da hayal kırıklıklarıyla dolu bir sezon geçiren Fenerbahçe'de 'Kocaman' operasyon için düğmeye basıldı.

        2

        Teknik direktör Dick Advocaat'la kesin olarak yollarını ayırma kararı veren Sarı-Lacivertliler'de 2. Aykut Kocaman döneminin başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

        3

        Tecrübeli hocanın takımın başına geçmesinin ardından büyük bir kadro revizyonunun startı verilecek.

        4

        UEFA ile yaptığı anlaşma gereği transfer bütçesi oluşturmak için futbolcu satmak zorunda olan Fenerbahçe'de gözler Simon Kjaer ve Josef de Souza'ya çevrilmiş durumda.

        5

        Yönetim, hem Kjaer hem Souza'nın başarılı performansına rağmen Avrupa'dan ciddi talipleri olan iki yıldızdan yüksek bir gelir elde etme hedefinde.

        6

        Aynı şekilde Uzak Doğu pazarının uzun süredir takip ettiği Robin van Persie ile de yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Gidecek isimler şöyle:

        13

        Roman Neustadter (Aykut Kocaman'ın kararına göre)

        14

        Fenerbahçe yönetimi yıllık ücretleri yüksek olan bu isimleri göndererek maaş bütçesinde de önemli bir boşluk yaratmış olacak.

        15

        KREDİSİ TAMAMEN TÜKENDİ
        Bu sezonki performansı nedeniyle taraftar desteğini de tamamen kaybeden Robin van Persie'nin sezon bitiminde gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. (Takvim)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ