Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Didier Drogba: "Galatasaray formasını bir kez daha giymek isterim" - Galatasaray Haberleri

        2012 - 2014 sezonunda Galatasaray forması giyen ve kısa sürede Galatasaray taraftarının çok sevdiği bir isim haline gelen Didier Drogba, TRT Radyo Haber'de Açık Tribün programına konuk oldu.

        Didier Drogba programda samimi açıklamalarda bulundu. 'Kendimi Galatasaraylı hissediyorum' diyen yıldız forvet Galatasaray'ı unutamadığını da sözlerine ekledi.

        "GALATASARAY FORMASINI BİR KEZ DAHA GİYMEK İSTERİM"

        “Kendimi Galatasaraylı olarak hissediyorum. Teklif gelirse Galatasaray formasını bir kez daha giymek isterim. Futbolda ne olur bilinmez ancak bunun için önce teklif gelmesi gerekiyor. Türkiye’de yalnızca Galatasaray’ın formasını giymek isterim” ifadelerini kullanan Drogba, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor'u da değerlendirdi.

        Tudor'un görevini yaptığını kaydeden Drogba, Hırvat teknik adamın Galatasaraylılar'ı heyecanlandırdığını ifade etti.

        Drogba, "Galatasaray formasıyla unutumadığım maç Real Madrid maçıydı" dedi.

        REKLAM

        "BEŞİKTAŞ-LYON MAÇLARI KIRAN KIRANA OLACAK"

        Avrupa Ligi’ndeki Beşiktaş-Lyon eşleşmesini de değerlendiren Drogba, “Güzel maçlar olacak. İki takım da çok iyi futbol oynuyor. Gerçekten kıran kırana bir mücadele olacak” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ