Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer haberleri | 24.03.2017 - Futbol Haberleri
        1

        Mehmet Ekici'yle 3 yıllık kontrat yapacak olan Kanarya, senelik 2.2 milyon Euro garanti ücret verecek. 15 bin Euro maç başı alacak olan yıldız imza parası ile ödüllendirilecek. Başkan Aziz Yıldırım “Bizi isteyeni biz de isteriz. Helal olsun Mehmet’e. Dik duruşundan asla ödün vermedi. Onun bu hareketini mükafatlandırmalıyız” ifadelerini kullanırken oyuncuya 1 milyon Euro’luk imza parası jesti yapılacağı öğrenildi. (Şampiy10)

        2

        Trabzonspor’da harikalar yaratan genç yetenek Yusuf Yazıcı, başarısının karşılığını bulmaya başladı. Ada basını, 14 maçta 5 gol, 7 asist üreten yıldız adayının Manchester United Menajeri Jose Mourinho tarafından yakın takibe alındığını yazdı. Trabzon’un gözbebeğiyle Hollanda ekibi PSV Eindhoven’ın da yakından ilgilendiği belirtildi. (Fanatik)

        3

        G.Saray ve Trabzon’un istediği Tolgay Arslan kıymete bindi. Siyah-beyazlılar, 450 bin Euro’ya aldıkları 26 yaşındaki oyuncu için 5 milyon Euro talep etti. (Sabah)

        4

        Abdou Razack Traore Galatasaray’a önerildi ancak Tudor, 28 yaşındaki oyuncunun transferine onay vermedi. Tecrübeli çalıştırıcı, kulübün eski gözdesi olan Vitor Hugo’nun alınmasını istedi. (Hürriyet)

        5

        Transfer çalışmalarına startı veren yönetimin ilk durağı Brezilya olacak. Metin Albayrak, bugün Güney Amerika ülkesine gidip belirledikleri isimler için girişimlere başlayacak. Kartal’ın hedefinde Palmeiras’lı Dudu da var. (Fanatik)

        6

        Fenerbahçe’de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek isimlerin başında Hasan Ali Kaldırım geliyor. Yıldız futbolcunun, Galatasaray’a gideceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Başarılı sol bek, bu iddiaları kesin bir dille yalanladı. Hasan Ali, “Ne Galatasaray’ı, benim için her şeyden önce Fenerbahçe geliyor. Kimseyle görüşmedim, görüşmem. Kulübümde kalmak için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı. (Fanatik)

        7

        Geçtiğimiz sezon başında 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Fransa’nın Troyes kulübünden transfer edilen Carole’a Avrupa’dan ciddi teklifler var. Mali açıdan sıkıntılı dönemler yaşayan yönetime adeta piyango vururken, Premier Lig ekibi Crystal Palace’ın 7 milyon Euro’yu gözden çıkardığı iddia edildi. Fransa’nın köklü kulüplerinden Marsilya’nın da Carole için 4-5 milyon Euro’luk bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi. (Fanatik)

        8

        Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan G.Birliği'nin İsveçli kalecisi Johannes Hopf, bu haberlerin kendisi için gurur verici olduğunu söyledi. 29 yaşındaki eldiven ülkesinin basınına yaptığı açıklamada, "F.Bahçe'ye gidip gitmeyeceğim konusunda yorumda bulunmam yanlış olur. Bu haberleri duymak mutluluk veriyor, işimi iyi yaptığımı gösteriyor" dedi. (Fotomaç)

        9

        50. yılında şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor, kurduğu iskelet kadroyu camiayı heyecanlandırabilecek isimlerle takviye etmek istiyor. Bayern Münih'in dünyaca ünlü orta sahası Ribery, Kayserispor'un 24 yaşındaki orta sahası Deniz Türüç gibi isimlerle ilgilenen bordo-mavililerin listesinde Yaya Toure'nin de olduğu da iddia edildi. 33 yaşındaki Toure'nin Manchester City ile sözleşmesi bu sezon sona erecek. (Fanatik)

        10

        Sezon başında yüksek bonservis ücretine takılan 20 yaşındaki yıldızı kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Kanarya, şimdiden çalışma başlattı. Gabigol’ün menajeri, “İnter kiralamaya yanaşırsa ilk olarak sizinle masaya oturacağız” sözü verdi. (Fotomaç)

        11

        Mario Gomez’in 15. sıradaki kulübü Wolfsburg, son 9 haftada Bundesliga’da ilk 6’ya giremezse Alman forvet serbest kalacak. Beşiktaş, yıldız ismi haziranda bedavaya geri getirmeyi hedefliyor. Alman ekibi, geçtiğimiz günlerde Udinese'de forma giyen Duvan Zapata için İtalyan ekibine 7 milyon euro'luk bir teklif sundu. Eğer İtalyan ekibi bu teklifi kabul ederse, Gomez'in ayrılmasına izin verileceği ve bu durumda yıldız oyuncunun gelen teklifleri değerlendirebileceği ifade edildi. (Fotomaç)

        12

        Uzun süre Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan ve yapılan teklifi kabul etmeyen Serdar Taşçı, daha iyi bir teklif almadığı için bordo-mavili ekibe geri döndü. Serdar'ın Trabzonlu olan babası Nihat Taşçı, Başkan Usta'yı arayarak oğlunun bordo-mavili formayı giymek istediğini söyledi. (Fotospor)

        13

        Fenerbahçe'nin sezon sonunda satarak transfer bütçesine katkı yapmak istediği iddia edilen Simon Kjaer'den açıklama geldi. Danimarka Milli Takımı'nın kaptanı ülkesinde verdiği röportajda, "Türkiye'den ayrılmak gibi bir niyetim yok. Türk futbolu bana çok şey öğretti. Sorumluluk almayı daha iyi hale getirdim. Bazı maçlarda yaşadıklarım, dünyanın herhangi bir yerinde bulunmayan durumlardı. Diğer iki İstanbul takımıyla oynadığımız derbiler deli maçlar oluyor. Bu maçlarda oynamaktan hep mutluluk duyuyorum. Bu derbi birini asla kaybetmeyi düşünemiyorum. Türk antrenörümüz yok. Her şey İngilizce, Bu yüzden Türkçe öğrenmeye hiç ihtiyacım olmadı" sözlerini kullandı. (Fotomaç)

        14

        Porto Kulübü, Beşiktaş’ın 10 milyon euroluk satın alma opsiyonundan vazgeçmesini bekliyor. Siyah-beyazlılar ise bazı Çin ekiplerinin radarına takılan Kamerunlu golcünün bonservisini almanın planlarını yapıyor. Beşiktaş'ın bonservisini aldıktan sonra 25 yaşındaki oyuncuyu cazip bir bedel karşılığında satmayı planladığı iddia edildi. (Skorer)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ