Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Türkiye - Moldova hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? - Futbol Haberleri

        Geçtiğimiz hafta Antalya'da Finlandiya'yı Cenk Tosun'un golleriyle 2-0 mağlup eden Türkiye Milli Takımı, Eskişehir'de Moldova'yı ağırlayacak. Hazırlık maçında Finlandiya kadrosunda olan bazı isimler yer almaayacak. Peki

        TÜRKİYE - MOLDOVA MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        94 yıllık tarihi boyunca ilk defa Eskişehir'de maç oynayacak olan Türkiye Milli Takımı, hazırlık maçında Moldova'yı bu akşam saat 19:00'da ağırlayacak. Zorlu mücadele TV8 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Türkiye Milli Takımı, şimdiye kadar 15 farklı şehirde maç oynamıştı. Bu akşam Eskişehir'de oynanacak maç ile aynı zamanda tarihte ilk defa Eskişehir'de maç oynanmış olacak.

        ARDA TURAN YOK

        A Milli Takım kaptanı Arda Turan, bu akşam Eskişehir'de Moldova ile oynanacak özel maçta sağ kasığındaki problem nedeniyle forma giyemeyecek.

        Dün akşam yapılan detaylı kontroller ve muayene sonrası, sağ kasığındaki yaralanmanın Moldova maçına kadar tamamen iyileşmesinin mümkün olmamasından ötürü, oyuncuyu riske etmemek amacı ile sağlık ekibinin önerisi ve teknik heyetin kararı sonrası, futbolcunun maç kadrosunda yer almaması uygun bulundu.

        MUHTEMEL KADROLAR

        Türkiye:Onur, Şener, Çağlar, A. Çalık, Güray, Oğuzhan, Okay, E.Mor, Kaan, E.Çolak, Enes

        Moldova:Namasco, Golovatenco, Epureanu, Posmac, Bolohan, Cebotaru, Gatskan, Ginsari, Antoniuc, Dedov, Bugaev

         Image Title 1  Image Title 2
        Description

        GÖKHAN GÖNÜL YOK

        Finlandiya maçında sağ ayağına darbe alan Gökhan Gönül'ün, yapılan muayene ve tetkitler sonucunda tedbir amaçlı maç kadrosundan çıkarıldığı bildirildi.

        Aynı zamanda Gökhan Gönül'den hariç olarak Volkan Babacan, Volkan Şen ve Ömer Toprak, Finlandiya maçı sonrasında Antalya'daki kamptan ayrılmışlardı.

        TÜRKİYE İLE MOLDOVA 9. RANDEVUDA

        REKLAM

        Türkiye, 27 Mart'taki rakibi Moldova ile bugüne kadar 8 kez karşılaştı. Bu müsabakaların 6'sından galibiyetle ayrılırken, 2'sinde ise berabere kaldı. 18 gol kaydederken, kalesinde ise 2 gol gördü.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ