Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Aboubakar'a teşhis koyuldu! - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR / KARTAL YİĞİT
        Son haftalardaki çıkışına rağmen arka arkaya gördüğü kırmızı kartlarla şimşekleri üzerine çeken Vincent Aboubakar’ın durumu teknik ekip tarafından masaya yatırıldı.

        2

        Takımın patronu Şenol Güneş, yardımcıları Tamer Tuna, Şeref Çiçek ve Mehmet Kulaksızoğlu ile Aboubakar’ın kırmızı kartları ve saha dışı yaşamını mercek altına aldı.

        3

        Oyuncusunun sorunları olup olmadığını öğrenmeye çalışan tecrübeli hoca golcü futbolcunun sorununun iletişimsizlikten kaynaklanabileceği teşhisini koydu.

        4

        İçine kapanık bir yapıya sahip olan Kamerunlu’nun sadece Fransızca bilmesi ve takımda da Fransızca’yı sadece tercüman Halil Yazıcıoğlu’nun konuşması bu sıkıntıyı doğurabileceği konuşuldu.

        5

        Güneş’in bundan sonra sezonun kalan haftalarında Aboubakar ile daha fazla ilgilenerek destek olacağı ve takımdan da bu konuda yardım isteyeceği öğrenildi.

        6

        TOTTENHAM DEVREDE
        Siyah-Beyazlılar’ın sezon başında Porto’dan 1 yıllığına kiraladığı Vincent Aboubakar için Çin’den teklif geldiği iddia edildi.

        7

        Portekiz basınında çıkan haberlere göre; Kamerunlu golcünün uzak doğuya gitmek istemediği belirtildi.

        8

        Çin’in yanı sıra Premier Lig ekibi Tottenham’ın da Aboubakar’ı takip ettiği kaydedildi.

        9

        İngilizler’in köklü kulübünün Portolu yetkililer ile bir görüşme yaptığı kaydedilirken 10 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanma hakkına sahip olan Beşiktaş’ın tavrına göre Aboubakar’ın transferine yön verileceği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ