Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer haberleri (30.03.2017) Süper Lig'de ikinci Gökhan Gönül olayı!.. - Futbol Haberleri
        1

        BEŞİKTAŞ'A DUDU CEVABI

        Beşiktaş’ın gözünü diktiği Palmeiras’ın yıldız kanat oyuncusu Dudu için resmi açıklama geldi.

        2

        Palmeiras Futbol Direktörü Alexandre Mattos, “Dudu burada mutlu. Biz de ondan mutluyuz. Eğer astronomik bir teklif gelirse, tıpkı Gabriel Jesus (32 milyon Euro’ya Manchester City’ye gitti) gibi, satılabilir. Bence Beşiktaş’tan böyle bir teklif gelemez” diye konuştu.

        3

        FENERBAHÇE'DEN MALİNOVSKY SÜRPRİZİ

        Fenerbahçe'nin bonservisi Shakhtar Donetsk'de bulunan ve Genk'de kiralık olarak forma giyen orta saha oyuncusu Ruslan Malinovsky'yi gündemine aldığı iddia edildi.

        4

        Hürriyet'te yer alan haberde sarı-lacivertlilerin 23 yaşındaki Ukraynalı oyuncuyu izlediği ve beğendiği ve bu transfer için girişimlere başladığı belirtildi.

        5

        SNEIJDER İÇİN ISRAR EDİLMEYECEK

        Fanatik'in haberine göre; UEFA kriterlerini de göz önünde bulunduran Galatasaray, şartların oluşması halinde Sneijder’le yolları ayırabilir.

        6

        Sneijder'in 5 milyon Euro’yu bulan maaş maliyetinden kurtulmak isteyen yönetim, 4-5 milyon Euro civarı bir teklifin gelmesi halinde Hollandalı futbolcuyu göndermeye sıcak bakıyor.

        7

        BEŞİKTAŞ, KENAN'I BİTİRDİ

        Beşiktaş'tan sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Siyah-beyazlılar, Bundeliga-2 takımlarından Hannover'in 23 yaşındaki Türk yıldızı Kenan Karaman'la anlaşmaya vardı.

        8

        Fotomaç'ın haberine göre; Beşiktaşlı yöneticilerin gurbetçi forvetin menajeriyle ön protokol imzaladığı öğrenildi. Hannover formasıyla 24 maçta 5 gol ve 2 asist yapan Kenan büyük bir aksilik çıkmazsa seneye siyah-beyazlı formayı giyecek.

        9

        ASLAN'A SON ADAY MANGALA

        Aurelien Chedjou ile sezon sonunda yollarını ayıracak olan Galatasaray, Fransız Eliaquim Mangala'ya göz koydu.

        10

        Valencia'da kiralık olarak forma giyen 15 milyon Euro'luk yıldız için Manchester City ile masaya oturuluyor. (Hürriyet)

        11

        İKİNCİ GÖKHAN GÖNÜL OLAYI

        Geçen sezon Gökhan Gönül'ü bonservis bedeli ödemeden Fenerbahçe'den transfer eden Beşiktaş'ın şimdi de Hasan Ali Kaldırım ile ilgilendiği iddia edildi.

        12

        Takvim'in iddiasına göre; Yönetim Brezilyalı futbolcu Adriano'yu Çin ve Katar'dan cazip teklifler gelmesi üzerine astronomik rakama satarak Hasan Ali'yi bonservis bedeli ödemeden almayı hedefliyor.

        13

        Haberde, Şenol Güneş'in Hasan Ali Kaldırım hakkında olumlu görüş verdiği de ifade edildi.

        14

        FENERBAHÇE EMRE MOR'DA BİR ADIM ÖNDE

        Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan, sarı-lacivertli kulüpten önce Beşiktaş ve Galatasaraylı yöneticilerle İstanbul’da bir araya gelse de Fenerbahçe’nin yaklaşık 4 aydır Emre Mor için görüşmeler yürüttüğü ortaya çıktı.

        15

        Yöneticiler hem Dortmund’un hem de Emre’nin şartlarını bir kez daha dinlerken tarafların büyük bir ilerleme kaydettiği öğrenildi. Haberde, Emre Mor'un Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakabileceği de ifade edildi. (Skorer)

        16

        CENK TOSUN'A PANZER KANCASI

        Tayfun Korkut'un çalıştırdığı Bayer Leverkusen, Beşiktaş'ın ve Milli Takım'ın golcüsü Cenk Tosun'la ilgileniyor.

        17

        Fanatik gazetesinde yer alan habere göre Leverkusen gözlemcileri Cenk Tosun'u yakından takip ediyor. Alman ekip sezon sonunda Beşiktaş'a teklif yapmayı planlıyor.

        18

        ES-ES'TEN FENER'E

        Beklentilerin altında kalan Gregory van der Wiel'den kurtulup Şener Özbayraklı'nın yanına onu zorlayacak bir Türk oyuncu düşünen Fenerbahçe aradığı sağ beki TFF 1. Lig'de buldu..

        19

        Sarı-lacivertlilerin Eskişehirspor forması giyen Kamil Ahmet Çörekçi'nin menajerliğini yapan babası ile bir araya geldi ve büyük oranda el sıkıştı. (Fanatik)

        20

        CİMBOM'DAN NASRİ BOMBASI!

        Galatasaray, Manchester City'e Samir Nasri için teklif yapmaya hazırlanıyor.

        21

        Maxifoot'ta yer alan habere göre; sarı kırmızılılar Sevilla'nın satın alma opsiyonunu kullanmayacağı Nasri'yi kiralamayı planlıyor. Nasri'nin Manchester City ile 2019 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

        22

        MARSİLYA, KJAER'İ İSTİYOR

        LE 10 Sport, Marsilya Sportif Direktörü Andoni Zubizarreta'nın Simon Kjaer'in transferi için İstanbul'a gitmeye hazırlandığı yazdı.

        23

        Teknik direktör Rudi Garcia'nın savunmayı güçlendirmek istediğii belirtilirken, ilk hedefin Fenerbahçe'de forma giyen Simon Kjaer olduğu kaydedildi. (Fotomaç)

        24

        OĞUZHAN'A ROMA KANCASI

        La Gazzetta dello Sport, Roma’nın Oğuzhan Özyakup’un peşinde olduğunu iddia etti. Haberde, İtalyan devinin Beşiktaş'a 12 milyon Euro civarında bir teklif sunacağı belirtildi.

        25

        MÜTHİŞ OPERASYON: MİRALLAS

        Mesut Özil ve Emre Mor gibi yıldızların adı Fenerbahçe ile anılırken, bir başka oyuncu için de harekete geçildi. Everton’ın yıldızı Kevin Mirallas konusunda girişimler başladı. Belçikalı oyuncudan her an mutlu haber gelebilir. (Fanatik)

        26

        STOPERDE HEDEF VIDA

        Savunmada ciddi bir revizyona hazırlanan Galatasaray'da Igor Tudor’un alınmasını en çok istediği isim Dinamo Kievli Domagoj Vida... (Fanatik)

        27

        GANSO SÜRPRİZİ

        Brezilya'da yayın yapan UOL, Ganso'nun menajerinin Trabzonspor ve Fenerbahçe ile görüştüğünü iddia etti. (Fotospor)

        28

        FENERBAHÇE, OĞULCAN'I DA İSTİYOR

        Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, menajer Muzzi Özcan ile Emre Mor transferinin yanı sıra, AZ Alkmaar'da forma giyen 18 yaşındaki Türk yıldız Oğulcan Sadiroğlu için de görüştü. (Fanatik)

        29

        CİMBOM'DA ÖMER ŞİŞMANOĞLU SÜRPRİZİ

        Galatasaray'da Lukas Podolski'nin satılmasıyla elinde sadece Eren Derdiyok kalan Igor Tudor, bir yıldız bir de yedek santrafor talep ediyor.

        30

        Mehmet Özbek ise Tudor'un önüne Beşiktaşlı Ömer Şişmanoğlu ismini getirdi.

        31

        Hırvat teknik adam da golcü oyuncuya yeşil ışık yaktı. (Fotospor)

        32

        VAN PERSIE'YE DEV TALİP

        Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen Robin van Persie için bir transfer iddiası da Fransa'dan geldi.

        33

        Ülke basınında çıkan haberde, Paris Saint Germain'in Edinson Cavani'ye gol yollarında yardımcı+alternatif olabilecek bir golcü için yeniden arayışa geçtiği belirtilirken, Van Persie de adaylar arasında gösterildi. (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ