Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor "Üzgünüm!" - Çaykur Rizespor Haberleri

        Bank Asya 1. Lig'de sahasında Karşıyaka'yı 2-1 yenerek sezonu dokuzuncu sırada tamamlayan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Raşit Çetiner, hedefine ulaşamayan bir takımın teknik direktörü olduğu için üzgün olduğunu söyledi.

        Çetiner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon içerisinde kolay denilebilecek maçlarda puan kaybettiklerini belirterek, ''Deplasmanlarda istediğimiz sonucu almamıza rağmen kendi sahamızda hiç hesapta olmayan maçları kaybettik. Denizi geçtik, derede boğulduk. Süper Lig hedefi ile başladığımız bir ligi hiç beklenmeyen bir yerde tamamladık. Hedefine ulaşmayan bir takımın teknik direktörü olduğum için üzgünüm. Yönetim, futbolcu arkadaşlarım herkes üzgün. Tek tesellimiz ligi galibiyet ile tamamlamış olmak'' dedi.

        Gelecek sezon için konulacak hedefler doğrultusunda yeni bir yapılanmaya gidileceğini ifade eden Çetiner, ''Gelecek sezon, bu günden daha iyi mücadele eden bir kadromuz olacak. Kadroda bazı değişiklikler olacak. Ama öyle sil baştan yeni bir kadro yapmayacağız. Genç oyuncular ile tecrübeli oyuncuları harmanlayacağız. Kadromuza aldığımız oyuncular, uzun yıllar Çaykur Rizespor'dan mücadele edecekler. Bildiğimiz tanıdığımız oyuncuları tercih edeceğiz'' diye konuştu.

        Bu arada yeşil-mavili yönetim, yarın teknik direktör Raşit Çetiner ile bir araya gelerek gelecek sezon ile ilgili çalışmalara başlayacak. Çetiner'in raporu doğrultusunda gönderilmesi ve takımda kalması düşünülen futbolcuların belirleneceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ