Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Manchester United - Anderlecht maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi'nde çerek final rövanş maçları başlıyor. Manchester United evinde Anderlecht'i konuk edecek. Yarı finale yükselmek için mücadele verecek iki takımın karşılaşması büyük heyecana sahne olacak. Peki Manchester United - Anderlecht maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? Karşılamaya dair tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

        MANCHESTER UNİTED - ANDERLECHT MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

        UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United, Belçika temsilcisi Anderlecht'i ağırlayacak. İlk maçta Belçika'dan 1-1'lik skor avantajıyla dönen Manchester United favorisi olarak gösterildiği kupayı kazanmak istiyor. Hafta sonu oynanan karşılaşmada Premier Ligi'n lideri Chelsea'yi 2-0 mağlup eden Kırmızı Şeytanlar'da moraller yerinde. İngiltere'de kupanın favorisi karşısında ter dökecek olan Belçika temsilcisi Anderlecht'te sürprize imza atarak evine turla dönmek istiyor. Kendi sahasındaki skor dezavantaj gibi görünse de erken bir golle maçın seyrini değiştirebileceğini düşünen Belçika temsilcisinde tur umutları sürüyor. Zorlu Manchester United, Anderlecht maçı 20 Nisan 2017 Perşembe Günü saat 22.05'te başlayacak. Old Trafford Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma Tivibuspor 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        REKLAM

        İKİ TAKIM ÇEYREK FİNALE NASIL GELDİ?

        ANDERLECHT

        UEFA Avrupa Ligi'ne C Grubu'nda başlayan Anderlecht, Fransa'danSaint-Etienne, Almanya'danMainz 05, Azerbaycan'danQabala takımlarıyla eşleşti.Saint-Etienne ve Mainz ile liderlik mücadelesi veren Anderlecht, grubu 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle tamamladı. 11 puanlaSaint-Etienne'nin ardından 2'nci olan Anderlecht 2. turda Rusya'nın güçlü ekibi Zenit ile eşleşti. İlk maçı sahasında 2-0'la geçen Belçika temsilcisi deplasmanda 3-1 mağlup olsa da dış sahada attığı golün avantajı ile 3'üncü tura yükselmeyi bildi. 3.turda Güney Kıbrıs temsilcisi APOEL Nicosia ile eşleşen Anderlecht ilk maçı deplasmanda 1 - 0 ile geçti. Sahasındaki maçı da aynı skorla kazanan Belçika ekibi çeyrek finalde Manchester United ile eşleşti.

        Anderlecht 3 - 1 Qabala Azerbaycan 2. Maçlar

        Saint-Etienne 1 - 1 Anderlecht

        Mainz 05 1 - 1 Anderlecht

        Anderlecht 6 - 1 Mainz 05

        Qabala 1 - 3 Anderlecht

        Anderlecht 2 - 3 Saint-Etienne

        İKİNCİ TUR

        Anderlecht 2 - 0 Zenit St. Petersburg

        Zenit St. Petersburg 3 - 1Anderlecht

        ÜÇÜNCÜ TUR

        APOEL Nicosia 0-1 Anderlecht

        Anderlecht 1-0 APOEL Nicosia

        MANCHESTER UNİTED

        Şampiyonlar Ligi'nin gediklisi olan Manchester United Premier Lig'deki başarısız geçen sezonun ardından UEFA Avrupa Ligi'nin yolunu tuttu.

        UEFA Avrupa Ligi'nin favorisi olarak gösterilen Manchester United grup aşamasında temsilcimiz Fenerbahçe, Hollanda'dan Feyenoord ve Ukrayna'dan Zorya Luhansk'la birlikte A Grubu'nda yer aldı.

        REKLAM

        Grubun tartışmasız favorisi olarak gösterilen Manchester United, 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle grubu Fenerbahçe'nin ardından 2'nci sırada tamamladı. 2'inci turda C Grubu'nu lider bitirenSaint-Etienne ile eşleşen Kırmızı Şeytanlar evindeki maçta 3-0'lık skorla fişi çekti. Deplasmandaki maçı da 1-0 kazanan United 3'üncü tura yükseldi.

        Bu turda Rusya'dan Rostov ile eşleşen Manchester United beklenenin aksine turu çok zor elde etti. Rusya'daki maçta 1-1'lik skoru elde eden Kırmızı Şeytanlar evindeki maçı ise 1-0 kazandı.

        Feyenoord 1 - 0 Manchester United

        Manchester United 1 - 0 Zorya Luhansk

        Manchester United 4 - 1 Fenerbahçe

        Fenerbahçe 2 - 1 Manchester United

        Manchester United 4 - 0 Feyenoord

        Zorya Luhansk 0 - 2 Manchester United

        İKİNCİ TUR

        Manchester United 3 - 0 Saint-Etienne

        Saint-Etienne 0 - 1 Manchester United

        ÜÇÜNCÜ TUR

        Rostov 1 - 1 Manchester United

        Manchester United 1 - 0 Rostov

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ