Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray TRANSFER HABERLERİ - 11 Mayıs Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        INTER'DEN BEŞİKTAŞ'A CANER TEKLİFİ...
        Caner Erkin için 1 milyon euro ödemek istemeyen Beşiktaş, Inter'den "Bir sene daha kiralayın. Eğer önümüzdeki sezon 15 maç 11'de sahaya çıkarsa bu opsiyon otomatik devreye girsin. 1 milyonu o zaman öder bonservisi alırsınız" dedi. Beşiktaş bu teklife olumlu bakıyor. (beIN Sports)

        2

        F.BAHÇE'NİN LENS KARARI
        Gelecek sezon planlamasını şekillendiren Fenerbahçe, Jeremain Lens’i listeden çıkardı. Şimdi transfer rotası, Taison ve Genk’te Shakhtar’dan kiralık olarak forma giyen Malinovsky’ye çevrildi. (Fanatik)

        3

        BRUMA DÜNYALARI İSTEDİ
        Galatasaray yönetiminin 4 yıl daha sözleşme yapmak istediği Bruma, 2 milyon Euro’luk yıllık ücreti kabul etmeyip 2.5 milyonda ısrar ederken, menajerine de 1.5 milyon Euro komisyon istedi. Bunlarla da yetinmeyen Portekizli, sonraki satışından yüzde 10 da pay talep etti, görüşmeler sürüyor. (Fanatik)

        4

        FIRTINA POPOV'U İSTİYOR
        Trabzonspor'un en büyük 10 numara adayı ortaya çıktı. Kayseri maçı sonrası “Kilidi açacak oyuncumuz yok” diyen Yanal’ın aklının Spartak Moskova’nın ‘10 numarası’ Ivelin Popov olduğu belirtiliyor. (Fotomaç)

        5

        Q7 VE ADRIANO GİDEBİLİR
        Beşiktaş'ın yıldızları Adriano ve Quaresma'ya Çinliler'in talip olduğu ve gelen teklifin hem futbolcu hem de kulübü tatmin edecek düzeyde olması durumunda satışa sıcak bakıldığı öğrenildi. (Sabah)

        6

        SOW'DAN AL AHLI'YE BASKI
        Moussa Sow, gelecek sezon da F.Bahçe'de kalmak için kulübü Al Ahli'ye baskı yapıyor. 31 yaşındaki Senegalli yıldızın, Dubai ekibinin yöneticileri ile bir görüşme yaparak, bu konuda anlayış istediği belirlendi. Al Ahli ikna olursa Sow 1 yıl daha kiralanacak. (Fotomaç)

        7

        LUCESCU'NUN YARDIMCILARI BELLİ OLDU
        Galatasaray, Mircea Lucescu için artık gün sayıyor. Beklenenin aksine, İspanya’dan teklif alan oğlu Razvan gelmiyor ama yeni yardımcıları da çok tanıdık. Deneyimli hocaya, efsane dönemlerin kaptanı Bülent Korkmaz ve Rumen futbolunun tartışılmaz isimlerinden Cosmin Contra, zafere giden yolda eşlik edecek. (Fanatik)

        8

        TRABZON'DA ÜÇLÜ HEYECAN
        Trabzonspor'da transfer çalışmalarının erken başlaması taraftarları heyecanlandırdı. Taraftarları en çok heyecanlandıran iddialar ise Startak Moskova'dan Serdar Taşçı (29-Stoper), Osmanlıspor'dan N'Diaye (26-Orta saha) ve Beşiktaş'tan Tolgay Arslan (26-Orta saha) oldu. Yönetim, üç oyuncu ve kulüpleriyle temasları sürdürüyor. (Fotomaç)

        9

        AZİZ YILDIRIM, GALATASARATLI ATALAY'IN PEŞİNDE
        Fenerbahçe, Aziz Yıldırım'ın da beğendiği 17 yaşındaki Galatasaraylı Atalay Babacan'ı transfer etmek için harekete geçti. Galatasaray'ın Dereağzı'da Fenerbahçe'ye 5 gol attığı maçta Aziz Yıldırım'ın Atalay'ı bizzat izlediği ve "Arda'yı alamadım ama Atalay'ı Galatasaray'a bırakmayacağım" dediği öğrenildi. (Fotospor)

        10

        KARTAL'DAN ÇİFTE ATAK
        Pivot santrfor arayan Kara Kartal, Caen’de forma giyen Ivan Santini’yi takibe aldı. 1.90’lık Hırvat oyuncu bu sezon 33 maçta 15 gol attı. Siyah-beyazlıların, İsviçre ekibi Lugano'da oynayan orta saha Davide Mariani için de girişimlere başladığı belirtildi. (Fotomaç)

        11

        MARTINS INDI HAREKATI
        Bir yandan Pepe, Mangala ve Zouma gibi oyuncuların transferiyle uğraşan Galatasaray, diğer taraftan bambaşka bir ismi daha gözüne kestirdi. Porto’nun bu sezon başında Stoke City’ye kiraladığı Hollandalı stoper Bruno Martins Indi, transfer listesinde ilk sıraya yükseldi. (Fanatik)

        12

        KONOPLYANKA FENER'E
        Ukrayna'nın Sport gazetesi, Schalke’de istediği forma şansını bulamayan 27 yaşındaki Konoplyanka’nın Fenerbahçe’nin teklifini kabul ettiğini, hatta sevgilisini bile ikna ettiğini yazdı. (Fotomaç)

        13

        ASLAN'DAN ÖMER ALİ HAMLESİ
        Milli takımda oynama uygunluğu olan 14 futbolcu bulundurma zorunluluğu bulunan Cim-Bom, yerli kontenjanını kaliteli isimlerden oluşturmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, sağ kanadı Konyaspor’un yıldızı Ömer Ali Şahiner ile güçlendirecek, orta sahaya da eski oyuncusunu monte edecek. (Milliyet)

        14

        50. YIL BOMBASI NATCHO
        Trabzonspor, CSKA Moskova'nın İsrailli yıldızı Bibras Natcho'yu defalarca izlerken, 5 milyon euroluk bonservis bedelini aşağıya çekmek için çaba gösteriyor. Her an imza atılabilir. (Akşam)

        15

        TALISCA'DA TEHLİKE GEÇMEDİ
        Talisca’dan çok memnun kalan Beşiktaş, 1 yıllık opsiyonu kullanacağını Benfica'ya bildirdi. Ancak yıldız ismin kulüpte kalması tam olarak netleşmedi. Çünkü, yapılan sözleşmede Portekiz kulübünün temmuz ayı sonuna kadar istediği fiyata satış opsiyonu devam ediyor. (Milliyet)

        16

        SARAY'DA NASRI VE BALOTELLI SESLERİ
        Başkan Dursun Özbek'in "transfer" sözleri, 15 gün önce Portekiz, İtalya ve İspanya'ya çıkarma yapan Cenk Ergün'ün sunduğu raporu akıllara getirdi. Özbek'in bahsettiği "2 flaş" ismin Sevilla'da kiralık forma giyen Manchester City'li Samir Nasri ile Nice'ten ayrılacak Mario Balotelli olduğu iddia edildi. (Fotospor)

        17

        TAISON İÇİN 15 MİLYON EURO İSTEDİLER
        Fenerbahçe, transferi için girişimde bulunduğu Taison için Shakhtar Donetsk'in istediği bonservis bedeli karşısında şok yaşadı. Ukrayna ekibinin, Ocak 2018'de sözleşmesi bitecek Brezilyalı yıldız için 15 milyon euro talep ettiği gelen haberler arasında. (Fotospor)

        18

        CİMBOM İSTEDİ, ÇİZME'YE GİDİYOR
        Galatasaray'ın devre arası transfer döneminden bu yana transfer etmek istediği stoperlerden biri olan Vitor Hugo, gelecek sezon Serie A ekiplerinden Fiorentina'da forma giymeye hazırlanıyor. (Milliyet)

        19

        NAPOLI'DEN ARDA AÇIKLAMASI
        Napoli Başkanı De Laurentiis, Arda Turan’ın transferi konusunda da gazetecilerin sorusu üzerine “İhtiyaç olması halinde bu durum, o zamanki şartlara göre değerlendirilir, transfer görüşmeleri yapılabilir” cevabını verdi. (AA)

        20

        KJAER-SOSA TAKASI
        Fenerbahçe'ye, Kjaer için gelen tekliflere bir yenisi daha eklendi: İtalyan Milan kulübü, Kjaer için Beşiktaş'ın eski yıldızı Sosa + 5 milyon euro önerdi. (Fotospor)

        21

        HEDEFTE NEGREDO VAR
        Golcü arayışını sürdüren Galatasaray, 1Middlesbrough'da kiralık oynayan Alvaro Negredo için Valencia ile masaya oturacak. (BeIN Sports)

        22

        SERDAR TAMAM, TOSIC SIRADA
        Trabzonspor, kadrosunda görmeyi çok istediği Spartak Moskova'nın Türk asıllı yıldızı Serdar Taşçı'nın transferini sonunda bitirdi. CSKA Mosokva ile sözleşmesi bu sezon sona erecek Zoran Tosic'in de Trabzonspor'da oynamayı kabul ettiği bildirildi. (Takvim)

        23

        G.SARAY ANDONE İÇİN ATAKTA
        İspanyol basını, Galatasaray yönetiminin geçtiğimiz sezon Deportivo La Coruna'ya kaptırdığı Florin Andone'yi bu kez almak istediğini ileri sürdü. Golcü oyuncu ile Galatasaray'ın dışında Espanyol, Sunderland, Fiorentina ve Lazio'nun da ilgilendiği belirtildi. (Fotomaç)

        24

        KOCAMAN'IN YERİNE ÜZÜLMEZ
        Atiker Konyaspor’da gelecek sezonun planlaması hızla yapılırken hoca adayları da netleşmeye başladı. Aykut Kocaman’ın sezon sonunda Fenerbahçe’ye imza atmasına kesin gözle bakan yönetimin aklındaki ilk isim İbrahim Üzülmez... (Fanatik)

        25

        FENER'E GOL MAKİNASI
        Kadroya 1. sınıf bir santrfor almak isteyen yönetimin Köln’e 10 milyon Euro ve bir sonraki satıştan %20 pay teklif ettiği öğrenildi. Anthony Modeste’ye de yıllık 2.9 milyon Euro önerildi... (Takvim)

        26

        COENTRAO VE BEN ARFA SEFERİ
        Galatasaray'da sportif direktör Real Madrid'le Coentrao için pazarlıkları sürdüren Cenk Ergün bugün de Paris'e geçecek ve Hatem Ben Arfa için girişimlerde bulunacak. Cenk Ergün'ün hem PSG kulübünün yetkilileri hem de Fransız yıldızla bir araya gelmesi bekleniyor. (Takvim)

        27

        OSMANLI'NIN GÖZÜ KWEUKE'DE
        Leonard Kweuke, Çaykur Rizespor'un küme düşmesi halinde lig bitiminde başkan ile görüşecek, gitmek istediğini söyleyecek. İlk talibi Osmanlıspor... (Fanatik)

        28

        BARÇA'DA KOLTUĞA 3 ADAY
        Barcelona'da sezon sonunda görevinden ayrılacak olan Luis Enrique'nin koltuğu için Athletic Bilbao'nun başında olan Ernesto Valverde, Everton'ın hocası Ronald Koeman ile PSV teknik direktörü Philipp Cocu adaylar arasında... (Marca)

        29

        ROMULO AN MESELESİ
        Galatasaray yönetimi, Flamengo ve Brezilyalı yıldıza son teklifini yaptı. Büyük oranda anlaşma sağlandı. (Takvim)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ