Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Günün transfer haberleri (21.05.2017) - Trabzonspor Haberleri
        1

        NEGREDO GALATASARAY'IN TAPUSUNU İSTEDİ
        Cenk Ergün, Madrid'de Alvaro Negredo'nun menajeri Juanma Lopez ile görüştü...
        İspanyol golcü sarı-kırmızılılardan 5.2 milyon Sterlin istedi.
        (Fotospor)

        2

        HASAN ALİ ELDEN KAÇABİLİR
        Sözleşmesi bitecek olan Hasan Ali Kaldırım ile henüz görüşülmedi. Yönetimin, iç transfere yeni hocanın kesinleşmesinin ardından start vereceği belirtiliyor. Ancak Hasan Ali bundan rahatsız. Bir an önce durumunun netleşmesini isteyen oyuncunun, teklifleri değerlendirmeye aldığı iddia edildi.
        (Fotomaç)

        3

        YENİ ATİBA BULUNDU
        Siyah-beyazlılar Atiba'ya alternatif olarak düşündükleri 23 yaşındaki Otavio için 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyebileceklerini söyledi. Rhodolfo'nun menajeri Felix, Atletico PR'nin 5 milyon euro istediğini ama yetki belgesi verilmesi durumunda bu transfer için çalışabileceğini iletti.
        (Fotospor)

        4

        STOPERE SON ADAY KOMPANY
        Igor Tudor'un, kişisel ilişkilerini kullanarak Vincent Kompany için girişimlerde bulunduğu ve Guardiola'nın bu talebe olumlu yanıt verdiği ifade edildi. Bu sezon City'de fazla forma şansı bulamayan 31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun satın olma opsiyonu ile kiralanması gündemde...
        (Fotomaç)

        5

        FENERBAHÇE, SOBOL İÇİN HAREKETE GEÇTİ
        Transferde titizlikle çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, bonservisi Shakhtar Donetsk’te olan ve Zorya takımında kiralık oynayan Eduard Sobol adı öne çıkıyor. 22 yaşındaki sol bekin yeni sezonda kiralık olarak kadroya katılması planlanıyor.
        (Milliyet)

        6

        JOSUE DEFTERİ KAPANDI
        Josue gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giymeyecek. Galatasaray, kulübü ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Portekizli oyuncu için 500 bin euro bonservis bedeli teklif ederken, Porto 2 milyon euro'dan aşağı inmedi. Görüşmeler tıkanırken, İgor Tudor da, Sneijder'i daha fazla zorlayacak bir isim istedi.
        (Fotomaç)

        7

        KEVIN QUEVEDO TRABZONSPOR'A
        Trabzonspor birçok Avrupa kulübünün yakından takip ettiği Perulu 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Kevin Quevedo'ya göz koydu. Güney Amerika'ya giden izleme komitesinden yetkililerin 20 yaşındaki kanat oyuncusu hakkında olumlu raporlar verdiği öğrenilirken, kulübü Alianza Lima'nın da mantıklı bir teklife 'evet' diyebileceği öne sürüldü.
        (Fotomaç)

        8

        MALİNOVSKY'DE İŞLEM TAMAM
        Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'in oyuncusu olmasına rağmen 1,5 sezondur kiralık olarak Genk forması giyen Ruslan Malinovsky'nin transferinde sona yaklaştı. Habere göre sadece Malinovsky değil, Fenerbahçe Valbuena'nın transferinde de sona gelmek üzere.
        (Milliyet)

        9

        YUSUF'U SATMIYORUZ
        Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Trabzon'un kendi öz değerine paha biçilmediğini belirterek "Yusuf bizim gelecek yılki planlamamızın çok önemli bir parçası. Onun tabii ki çok daha iyi yerlere gelmesini isteriz. Önemli bir Avrupa takımı hariç Yusuf'u göndermek gibi bir düşüncemiz asla olmadı" dedi.
        (Fotomaç)

        10

        FENERBAHÇE'YE SÜRPRİZ STOPER
        Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe'ye, bonservisi Bayer Leverkusen'de olan ancak sezonu Hamburg'da kiralık olarak geçiren Kyriakos Papadopoulos teklif edildi. Yunan stoperin transferinin kiralık gerçekleştirilmesi sebebiyle ytnetim teklifi ciddi bir şekilde masaya yatıracak.
        (Takvim)

        11

        GOMIS'TEN HABER VAR
        Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği iddia edilen Gomis, kiralık olarak formasını giydiği Marsilya'da kalıp kalmama konusunda karar vermediğini dile getirdi. Gomis, "Henüz karar vermedim. Sezon başında Avrupa kupalarında yer almamız gerektiğine inanıyordum. Şu an bunu başardık ve mutlu bir adamım. Tadını çıkaracağım ve sonrasında neler olacağını göreceğiz. Bu inandığım bir projeydi ve bu projenin bir parçası olup olmayacağımı söylemek için biraz erken" şeklinde konuştu.
        (Sporx)

        12

        VAN PERSIE ESKİ TAKIMINA DÖNÜYOR
        Robin Van Persie'den, bekleneni verememesi ve yüksek maliyeti nedeniyle kurtulmak isteyen Fenerbahçe'de, Feyenoord'un oyuncu ile ilgilenmesi umut oldu. Hollanda basını, Şampiyonlar Ligi için kadrosuna yıldız bir oyuncu katmayı planlayan Feyenoord'un listesinde Van Persie'nin de yer aldığını kaydetti.
        (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ