Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Bruma'nın menajeri Catio Balde: "G.Saray'la anlaşamayıp masadan kalktık" - Galatasaray Haberleri
        1

        Sözleşme uzatma konusu adeta yılan hikayesine dönen Bruma’da ipler kopma noktasına geldi.

        2

        Gazete Habertürk'te yer alan habere göre; Portekizli yıldızın gelecek sezonun sonunda bitecek olan mukavelesini uzatmak için uzunca bir süredir menajeriyle görüşmelerini sürdüren Özbek yönetiminin, bu konuda olumlu bir sonuç alamadığı ortaya çıktı.

        3

        Sarı-Kırmızılı idarecilerle yaptığı görüşmeler hakkında Portekiz basınına açıklamalarda bulunan Bruma’nın menajeri Catio Balde, G.Saray’la anlaşamadıklarını dile getirdi.

        4

        Yapılan görüşmelerden herhangi bir sonuç alamadıklarını belirten Balde, “G.Saray, Bruma’nın kontratını yenilemek istedi. 4 yıllık bir teklif sundular ancak sözleşmesine 25 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi eklemek istediler.

        5

        Biz de bu nedenden dolayı anlaşamadık ve masadan kalktık” ifadelerini kullandı.

        6

        LEIPZIG 15 MİLYON EURO’YU GÖZDEN ÇIKARDI

        Sezon başından beri birçok kulüple adı anılan Bruma’yla son olarak Bundesliga’da sezonu 2. sırada tamamlayan Red Bull Leipzig’in ilgilendiği öne sürüldü.

        7

        Portekiz basınında çıkan haberlere göre, gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek Alman ekibinin genç yetenek için 15 milyon Euro’yu gözden çıkardığı, Bruma’yla ise 6 milyon Euro’dan 5 senelik sözleşme imzalamak istediği iddia edildi.

        8

        Leipzig iddiaları hakkında da konuşan menajer Balde ise oyuncusuyla Leipzig dışında başta Tottenham olmak üzere birçok kulübün ilgilendiğini ifade etti.

        9

        HABERTÜRK DAHA ÖNCE DUYURMUŞTU

        HABERTÜRK farklı tarihlerde, ‘Bruma’dan veto’ ve ‘Bırakın gideyim’ başlığıyla okuyucularına duyurduğu haberlerde, genç oyuncunun serbest kalma maddesi yüzünden kulüple sözleşme uzatmaya yanaşmadığını yazmıştı.