Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş'a dünyaca ünlü golcü! - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray, bonservisi Inter'de bulunan Gabriel Barbosa için harekete geçti. Inter ile masaya oturan Cenk Ergün'ün, Gabigol'ü kiralayacağı belirtilirken, Galatasaray'ın yetenekli oyuncuya yıllık 2,5 milyon Euro vereceği öğrenildi.

        2

        Serie A devinde aradığını bulamayan ve gözden düşen Gabigol, mavi siyahlı formayla sadece 10 maça çıkarken 20 yaşındaki genç futbolcu yalnızca 1 kez gol sevinci yaşayabilmişti.(Star)

        3

        FENERBAHÇE ODJIDJA-OFOE İLE İLGİLENİYOR
        Polonya basını, Legia Varşova forması giyen Vadis Odjidja-Ofoe’nin Fenerbahçe tarafından takip edildiğini öne sürdü.

        4

        17 Mayıs’ta Legia’nın Lech Poznan’ı 2-0 yendiği mücadelede Sarı- Lacivertli Kulüp’ten bir yetkilinin 28 yaşındaki orta saha oyuncusunu izlediği iddia edildi. (Fanatik)

        5

        HEDEFTE BATSHUAYI
        Michy Batshuayi son dönemde daha fazla şans bulsa da İngiliz basını, yeni sezonda kiralanacağından emin. Belçikalı için Fenerbahçe, Newcastle ve West Ham ile kapışacak.

        6

        Fenerbahçelilerin adeta rüyalarını süsleyen Michy Batshuayi için kıyasıya bir yarış yaşanacak. Belçikalı oyuncu, West Bromwich maçında şampiyonluğu getiren golü atıp, son dönemde bulduğu şansları iyi değerlendirmişti. Buna rağmen İngiliz basını, 23 yaşındaki forvetin yeni sezon Chelsea’de kalmayacağını ve kiralık olarak gönderileceğini yazdı. (Fanatik)

        7

        BERTRAND TRAORE GALATASARAY'A
        Chelsea’den kiralık gittiği Ajax’ta yıldızı parlayan 21 yaşındaki forvet Bertrand Traore için Avrupa Ligi finaline giden Galatasaray sportif direktörü Ergün, Tudor’un yeni sezon planlarını anlattı. Burkina Fasolu forveti B.Dortmund, Leipzig, Monaco, Lyon, Everton ve Valencia da istiyor.

        8

        Ajax'ın Manchester United'a kaybettiği Avrupa Ligi finalini Stockholm'da izleyen Sportif Direktör Cenk Ergün'ün Traore ile yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Görüşmede Ergün genç oyuncuya Igor Tudor'un gelecek sezon için olan planlarını anlattı.(Sabah)

        9

        EMENIKE SİVASSPOR'A
        Bir sezon aradan sonra Süper Lig’e geri dönen Yiğidolar, Antepli Ghilas’la söz kestikten sonra bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlılar, Fenerbahçe’de gözden düşen Emenike’ye teklif götürmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe’deki sözleşmesi 2018’de bitecek olan Nijeryalı forvetin takıma kazandırılması adına temasların başladığı belirtildi.

        10

        Sarı-Lacivertli takımda bu sezon 25 maçta 7 gol, 5 asistlik performans sergileyen oyuncuyla yıllık ücrette anlaşılırsa imzalar atılacak. Fenerbahçe’de yıllık 2.4 milyon Euro kazanan Emenike’ye herhangi bir talip çıkmaması nedeniyle uygun bir bedelle Sivas’a imza atmaya sıcak baktığı da gelen haberler arasında. (Fanatik)

        11

        DÜNYA BEŞİKTAŞ'I KONUŞACAK!

        Spor Toto Süper Lig'de üst üste 2. kez şampiyonluğa ve 3. yıldıza koşan Beşiktaş'ta yeni yıldızların hayali kuruluyor. Ligin 2. yarısının ortalarında yakın çevresine "Türkiye'ye gelmez denilen bir yıldız alacağım" diyen Fikret Orman'ın hedefindeki ismin Wayne Rooney olduğu ortaya çıktı.

        12

        Beşiktaş'ın öncelikli hedefi kiralama olacak. Mourinho’nun isteği doğrultusunda çok daha flaş bir kadroyla yola çıkma arzusunda olan Manchester United'a yapılacak teklifte oyuncunun yllık ücretinin önemli bir bölümünün Manchester United tarafından ödenmesi seçeneği de yer alacak. (Fanatik)

        13

        FRANSA'DAN BEN ARFA İDDİASI
        L’Equipe gazetesi, Roma ve Milan’ın PSG’de aradığını bulamayan Fransız yıldızın peşine düştüğünü, Türkiye’den Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın da devreye girdiğini yazdı.

        14

        Gazetenin haberine göre, sarı-lacivertliler bir büyük yıldızın daha peşinde: Hatem Ben Arfa! Ancak F.Bahçe'nin bu transferde büyük rakipleri var. Söz konusu gazete, Sevilla'dan ayrılıp Roma'da sportif direktörlük görevine başlayan Monchi'nin, Fransız yıldızı transfer etmeye çalıştığını duyururken, yarışa Milan'la birlikte Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da katıldığını iddia etti. (Fotomaç)

        15

        SERDAR TAŞÇI İMZAYA KALDI
        Yanal’ın çok istediği Serdar Taşçı, yıllık 1.8 milyon euro’ya gelmeyi kabul etti... Tecrübeli stoper, Spartak ile ufak pürüzler halledilince imzayı atacak.

        16

        ÖN PROTOKOL YAPILDI
        Yönetimin, Serdar Taşçı'nın kulübü Spartak Moskova ile yapılan görüşmelerde de önemli aşama kaydettiği, arada ufak birkaç detayın kaldığı öğrenildi. 30 yaşındaki deneyimli savunma oyuncusu ile şimdiden ön protokol imzalandığı, resmi imzaların ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceği ifade edildi.(Fotomaç)

        17

        STOCKHOLM'DE ÇİFTE ZİRVE
        Ergün, Manchester-Ajax maçının oynandığı Stockholm’de Ashley Young ve Matteo Darmian için önce İngiliz yöneticilerle, ardından menajerlerle masaya oturdu; iki yıldız için de olumlu yanıt aldı.

        18

        ManU'nun bu sezon fazla forma şansı bulamayan ve 1 sezon daha sözleşmesi olan Ashley Young'ı elden çıkarmaya sıcak baktığı gelen haberler arasında. Ayrıca Manchester'ın piyasa değeri 7 milyon euro civarında olan 31 yaşındaki oyuncu için ciddi bir indirim yapabileceği de belirtiliyor. Bu transferin gerçekleşmesi durumunda Matteo Darmian'ın da 'evet' deme şansı yüksek.(Fotomaç)

        19

        CANER TRANSFERİNDE SIRA INTER'İN
        Caner’in menajeri Batur Altıparmak, Beşiktaş’la 3 yıllık imzaladığını duyururken, bonservisi için İnter’le görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

        20

        Önümüzdeki günlerde Caner Erkin'in transferi konusunda resmi adımların atılması bekleniyor. Caner'in de Beşiktaş'ta kalmak istediği ve bonservisinde indirim konusunda kulübü İnter'le temas kurduğu belirtildi. (Fotomaç)

        21

        MANGALA BEŞİKTAŞ'A YAKIN!
        Beşiktaş'ın stoper adaylarından Eliaquim Mangala, kişisel Instagram hesabından Ricardo Quaresma ve Demba Ba'yı takibe aldı.

        22

        Stoper transferinde birkaç istisna hariç başarısız olan Beşiktaş yaz döneminde hedefi 12’den vurmak için Manchester City’de oynayan Eliaquim Mangala’yı bitirmek adına tüm imkanları seferber edecek. (Skorer)

        23

        BEŞİKTAŞ'TAN ABOUBAKAR TAKTİĞİ
        Beşiktaş, Porto’nun 115 milyon Euro gelir elde etme zorunluluğu olmasını kendi lehine çevirmek istiyor. Finansal Fair Play’e takılan Porto kiralık oyuncuları bir an önce satıp para kazanmak istiyor. Beşiktaş da Aboubakar için 5 milyon Euro önerecek. (Takvim)

        24

        GOMIS'TE SON TANGO!
        Sarı-kırmızılı idareciler, haftaya Fransa’ya gidecek. ‘Maaşını düşürelim’ dedikleri için Marsilya’dan ayrılmayı kafasına koyan Bafetimbi Gomis’e son teklif yapılacak. (Fotomaç)

        25

        Van der Wiel’i satmak isteyen Fenerbahçeli idarecilerin, 28 yaşındaki sağ bekin gelecek dönemde ödenecek parasının banka garantisi altında olmasıyla eli kolu bağlandı. Uzlaşmaya yanaşmayan tecrübeli futbolcunun, kontratındaki ücretin bir bölümünü almadan ayrılması beklenmiyor. (Skorer)

        26

        Bir süre önce menajerler tarafından önerilen Loic Remy için Chelsea'den fiyat isteyen Trabzonspor başkanı Muharrem Usta'nın önüne bu kez de Lacina Traore ismi kondu. (Fotospor)

        27

        Bir dönem Gaziantepspor forması giyen Artem Milevsky Football-Hub'a konuştu. Mircea Lucescu'yu yerden yere vurdu. Ukraynalı futbolcu röportajının sonunda, "Rusya'da, rekabet edecek takım sayısı çok. Ukrayna gibi değil. Dolayısıyla, Rusya'da Mircea pek iş yapmaz. Görevden alınamayacağını söylüyorlar, çünkü tazminatı çok yüksekmiş. Ama sportif direktör olarak Galatasaray'a gidecek. Ben öyle duydum" dedi. (Fotospor)

        28

        Evkur Yeni Malatyaspor'un genç oyuncusu Okechukwu Azubuike Radyospor'a konuştu:

        "Devre arasında menajerimi birkaç takım aradı, bu takımlar arasında Galatasaray'da vardı. O dönem ben bu teklifleri değerlendirmedim.Galatasaray ile gündeme geldiğim için çok gururluyum. Kariyerime Türkiye'de devam etmek istiyorum. İsmim Beşiktaş ile de anıldı. Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Çok büyük bir camia, Siyah-Beyazlı takımda oynamak isterim. Belki bu rüyam ilerleyen zamanda gerçek olur" (Ajansspor)

        29

        Stöð 2 Sport kanalı Beşiktaş'ın Championship takımlarından Bristol City'de oynayan Hördur Magnusson'u transfer etmeye çok yakın olduğunu yazdı... siyah-beyazlıların 24 yaşındaki oyuncuyu sezon başında Juventus'tan almaya çalıştığı hatırlatıldı. (Fotospor)

        30

        Fenerbahçe'de yönetim transfer çalışmalarını sürdürürken, ilk operasyonu takım içerisinde yaptı. Lens'e yeni teklif sunan yönetim Robin van Persie'nin menajerinden ise kendilerine kulüp bulmalarını istedi...Emmanuel Emenike, Miroslav Stoch ve Van der Wiel' e de "kesinlikle yoksunuz" denildi! (Fanatik)

        31

        Superdeporte, Valencia Başkanı Peter Lim'in, almak için M.City'ye fahiş fiyat ödediği Alvaro Negredo için en iyi teklifi beklediğini yazdı. Bilindiği gibi yıldız oyuncu için Galatasaray girişimde bulunmuştu. (Fotospor)

        32

        TUDOR'LA SAVUNMA SİL BAŞTAN

        Başkan Dursun Özbek’le gelecek sezonun planlamasını yapan Igor Tudor; Serdar Aziz, Semih Kaya ya da Ahmet Çalık’tan birinin gönderilmesini is

        33

        Özbek-Tudor görüşmesinde yapılacak transferler de ele alındı. Tudor'un başkandan 7-8 transfer talep ettiği ve bu mevkilerin de sol bek, sağ bek, stoper, merkez orta saha, 10 numara ve forvete olduğu ifade edildi. (Fotomaç)

        34

        Estadio Deportivo gazetesi kendisini Marcelino Garcia Toral'ın ayrılmasından sonra yeni teknik direktör Fran Escribá'nın gözüne giremeyen Alfred N'Diaye'nin Türkiye'ye döneceğini yazdı. Gazete sezonu Hull City'de kiralık olarak geçiren ve 2021 sezonu sonuna kadar Villareal'le sözleşmesi olan Alfred N'Diaye için "Trabzonspor, ücretine saygı göstermeye razıdır" haberini yaptı. (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ