Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Bafetimbi Gomis'e imza attırıyor - Galatasaray Haberleri

        BafetimBi Gomis, adım adım aslan oluyor... Sarı-Kırmızılılar’ın bir süredir transferi için uğraş verdiği Gomis’te mutlu sona çok yaklaşıldı. Kiralık olarak forma giydiği marsilya’da adeta küllerinden yeniden doğan Gomis’le daha önce el sıkışan Sportif Direktör Cenk ergün, anlaşmayı imzaya dökmek için hafta içinde Fransa’nın yolunu tutacak.

        Gomis’in, herhangi bir pürüz çıkmaması halinde 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. ergün daha sonra Galler’e geçip Gomis’in bonservisini elinde bulunduran Swansea’li yöneticilerle masaya oturacak. Bu futbolcuyu bedavaya kadroya katan Premier Lig kulübüne makul bir bonservis bedeli verilerek bu transfere nokta konulması hedefleniyor.

        REKLAM

        13 MİLYON EURO ÖDENDİ

        Saint etienne formasıyla yıldızını parlattıktan sonra temmuz 2009’da 13 milyon euro karşılığında Lyon’a transfer olan fransız yıldız, sözleşmesi bitince üç sezon sonra bedelsiz olarak Swansea City’ye geçmişti.

        Premier Lig’de umduğunu bulamayan Gomis, bu sezon kiralık gittiği marsilya’da fırtınalar estirdi. Gomis, bu sezon forma giydiği 34 maçta 21 gol atıp 4 de asist yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ