Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de gözler Aziz Yıldırım'da!.. - Fenerbahçe Haberleri

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Sarı-Lacivertliler için futbolda büyük hayal kırıklığıyla geçen sezonun ardından önümüzdeki sezon için yapılacak transferler herkesin merak konusu olmuş durumda...

        Bunun için de başkan Aziz Yıldırım geçtiğimiz günlerde yapılan Divan Kurulu toplantısında son derece iddialı bir açıklamada bulunmuştu. Başkan Yıldırım, “Antrenör konusunda çalışmalarımızı yaptık. 2-3 antrenörle görüşüyoruz. Bu hocaların fikirleri doğrultusunda futbolcularla görüşüyoruz. Transferleri mayıs ayında bitireceğiz” demişti.

        Mayıs ayı bitti ve gözler başkan Yıldırım’a çevrildi.

        REKLAM

        FİKRET ORMAN’A DA CEVAP VERECEK

        Şu anda gündemde olan Valbuena, Ospina, Gabriel Barbosa (Gabigol) gibi birçok isim var. Yıldırım’ın bu transferlerin yanı sıra teknik direktörlüğe getirileceği konuşulan Aykut Kocaman ile ilgili olarak cumartesi günkü Mali Genel Kurul’da açıklamalar yapması bekleniyor.

        Yıldırım ayrıca, “Euroleague hırsızlık organizasyonu. Takım gönderilmesine karşıyım” diyerek F.Bahçeliler’in tepkisini toplayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a da yanıt verecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ