Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Trabzonspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? - Trabzonspor Haberleri

        Süper Lig'in 34.haftasında Bursaspor, Trabzonspor'a konuk olacak. Bursaspor ligde kalmak için mutlaka kazanmak zorunda. Peki,Trabzonspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

        TRABZONSPOR - BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

        Süper Lig'de son haftaya girilirken küme düşecek son takım henüz netlik kazanmadı. Küme düşme adaylarından Bursaspor, Trabzonspor deplasmanında mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak.

        Süper Lig'de Trabzonspor'dan sonra şampiyonluk kazanan tek Anadolu takımı olan Bursaspor 2016-2017 sezonunda 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 18 mağlubiyet alarak 35 puan topladı. Bursaspor küme düşme hattının bir basamak üzerinde 15'inci sırada yer alıyor.

        REKLAM

        Trabzonspor ise ligi 51 puanla 7'nci sırada bitirmeyi garantiledi ve taraftarına galibiyetle veda etmek istiyor. Bursa şehri ve Bursalıların nefeslerini tutarak beklediği Trabzonspor - Bursaspor maçı bugün saat 17.00'da başlayacak.

        Şenol Güneş Spor Kompleksi Stadı'nda oynanacak kritik mücadele beIN Sports 4 kanalından canlı yayınlanacak. Trabzonspor - Bursaspor maçını Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını iseSerkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak.

        Harita

        MUHTEMEL 11'LER

        TRABZONSPOR

        Esteban, Joao Pereira, Jan Durica, Uğur Demirok, Emmanuel Mas, Ogenji Onazi, Carl Medjani, Dame N’Doye, Yusuf Yazıcı, Fabian Castillo, Hugo Rodallega

        BURSASPOR

        Harun Tekin, Erdem Özgenç, Şamil Cinaz, Tomas Sivok, Aziz Behich, Ricardo Faty, Cristobal Jorquera, Sinan Bakış, Pablo Batalla, Joshua John, Bogdan Stancu

        REKLAM

        BURSASPOR NASIL LİGDE KALIR?

        Spor Toto Süper Lig'e Avrupa Kupası'na katılma parolasıyla başlayan ancak çok kötü bir sezon geçiren Bursaspor, Süper Lig'de son haftaya girilirken düşme riskiyle karşı karşıya. Çaykur Rizespor'un 2 puan üzerinde yer alan Bursaspor, Trabzonspor'a yenilir veya berabere kalırsa, Rizespor, evinde Alanyaspor'un yenerse Bursaspor lige veda edecek. Bursaspor kazandığı takdirde ise ligde kalacak. Çaykur Rizespor, Alanyaspor'la berabere kalır veya yenilirse, Bursaspor her türlü skorda yine ligde kalacak.

        İKİLİ AVERAJDA RİZE AVANTAJLI

        Spor Toto Süper Lig'de2016-2017 sezonunda son haftaya girilirken ligde kalma mücadelesi veren Bursaspor ve Çaykur Rizespor'dan ligde kalanı ikili averajlar da belirleyebilir. İki takım arasında ilk maç Bursa'da oynandı ve Bursaspor 2-1 kazandı. Çaykur Rizespor evindeki maçı ise 6-0 kazandı ve ikili averajda Bursaspor'a karşı üstünlük sağladı.

        REKLAM

        Bursaspor 2 - 1 Rizespor

        Rizespor 6 - 0 Bursaspor

        TRABZONSPOR VE BURSASPOR ARASINDAKİ SON 10 MAÇ

        Bursaspor ile Trabzonspor arasında oynanan son 10 maçta iki takımda 3'er kez kazandı. 4 maç ise berabere bitti.

        Bursaspor 3 - 2 Trabzonspor

        Trabzonspor 2 - 2 Bursaspor

        Bursaspor 2 - 2 Trabzonspor

        Trabzonspor 0 - 0 Bursaspor

        Bursaspor 3 - 3 Trabzonspor

        Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

        Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

        Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor

        Trabzonspor 0 - 3 Bursaspor

        Bursaspor 1 - 2 Trabzonspor

        MUHARREM USTA: BURSA'NIN DURUMU BİZİ İLGİLENDİRMEZ

        Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, “Her maç olduğu gibi kazanmak için sahaya çıkacağız. Bursa ve Rize’nin durumu bizi ilgilendirmiyor. Maalesef hayat böyle. Keşke ikisi de düşmese ama biri mutlaka düşecek. Biz kazanmaya çalışacağız” dedi.

        BURSASPOR, TRABZON'DA 40 MAÇTA 1 KEZ KAZANDI

        Bursa, Süper Lig tarihi boyunca Trabzon ile deplasmanda oynadığı 40 maçta sadece 1 kez sevindi. Rakibini 2012-13 sezonunda Batalla’nın golüyle 1-0 yenen Timsah, 26 yenilgi ve 13 beraberlik aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ