Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer haberleri | Galatasaray, Sneijder'in yerine Belhanda'yı istiyor - Galatasaray Haberleri
        1

        Hareketli bir transfer dönemi geçiren Galatasaray’da, gözler ‘10 numara’ya çevrildi.

        2

        Gazete Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre; Teknik direktör İgor Tudor’un, geldiği günden bu yana bir türlü yıldızının barışmadığı Wesley Sneijder’ın yerine Younes Belhanda’nın alınmasını istediği öğrenildi.

        3

        Hırvat çalıştırıcının Snejder ile çalışmayı düşünmediği, tüm transfer planlarını buna göre kurguladığı ve bu görüşünü Sarı-Kırmızılı yönetimle de paylaştığı bildirildi.

        4

        Yönetimden yeni bir 10 numara isteyen Tudor’un, kendisine önerilen isimler içerisinden Belhanda’ya onay verdiği belirtildi.

        5

        BONSERVİSİ 5 MİLYON EURO

        33 yaşındaki Sneijder’ın, bonuslarla yıllık 5 milyon Euro’yu bulan maliyetinden kurtulmayı hedefleyen idarecilerin, Belhanda ile prensipte anlaştığı kaydedildi.

        6

        Faslı yıldızın kulübü Dinamo Kiev ile de pazarlıkları sürdüren yönetimin, 5 milyon Euro’ya transferi bitirme noktasına geldiği ifade edildi.

        7

        NICE'TE YENİDEN DOĞDU

        Belhanda, 2011-12’de Montpellier’in Fransa şampiyonu olmasıyla adını Avrupa’ya duyurdu.

        8

        2013’te 8.5 milyon Euro’ya Dinamo Kiev’e transfer olan 27 yaşındaki hücum oyuncusu, düşüşteki kariyerinin ardından geçen sezon kiralandığı Nice’te 31 maçta 3 gol ve 6 asistle 3.’lüğe önemli bir katkı sağladı ve adeta yeniden doğdu.

        9

        MARSİLYA ÇEKİLDİ, ASLAN TEK KALDI

        Galatasaray'ın kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği Bafetimbi Gomis konusunda Aslan’ı sevindiren gelişmeler yaşandı.

        10

        Fransız basınında yer alan haberlerde, Sarı-Kırmızılı ekiple birlikte 32 yaşındaki golcüyü en çok isteyen iki takımdan biri olan Marsilya’nın, Gomis ile ücret konusunda anlaşamadığı, görüşmeleri bitirdiği ve mutlu sona en yakın kulübün G.Saray olduğu belirtildi.

        11

        Fransız yıldızın menajeri Etienne Mendy ise, “Gomis’in durumu en geç cuma netleşecek. G.Saray’ın teklifi masada duruyor ve oldukça ilginç bir teklif” ifadelerini kullandı.

        12

        SİNAN, BENFICA'DA GİBİ

        Sinan Gümüş’ün menajeri Ersin Akan, “Benfica ile anlaştık. Sinan’ı çok beğendiler. O da Benfica’da oynamak istiyor. Veda zamanı. Ayrılık isteğimizi kulübe de bildirdik” dedi.

        13

        Portekiz basınında çıkan haberlerde, Benfica’nın ilk teklifinin 3 milyon Euro olduğu, ilk etapta 5.5 milyon Euro isteyen G.Saray’ın da, Sinan’ın gitmek istemesi sebebiyle bu fiyatı 3.5 milyon Euro’ya çektiği ve anlaşmanın çok yakın olduğu kaydedildi.

        14

        CAVANDA'YA RENNES KANCASI

        Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen isimlerden Luis Pedro Cavanda’ya Fransa’dan talip çıktı.

        15

        Fransız basınında çıkan haberlere göre Ligue 1 ekiplerinden Rennes, Belçikalı sağ bekle anlaşmaya vardı.