Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor Rize'de Çetiner dönemi sona erdi! - Çaykur Rizespor Haberleri

        Raşit Çetiner, İstanbul'da, Çaykur Rizespor Futbol Yatırımları A.Ş. Başkanı Metin Kalkavan ve yönetim kurulu başkan yardımcısı Kemal Yardımcı ile bir görüşme yaptığını söyledi.

        Her iki görüşmede de Çaykur Rizespor'da çalıştığı dönemi ve sezon başı çalışmalarını değerlendirdiklerini ifade eden Çetiner, ''Yaptığımız görüşmede yöneticilere, görev yaptığım süre içinde yaşadıklarımı anlattım. Heyecanımı kaybettiğimi belirterek izin istedim. Karşılıklı olarak anlaşarak görevden ayrıldım. Onlar da anlayışla karşıladılar'' dedi.

        Çetiner, Çaykur Rizespor'un geleceğinin parlak olduğunu, alınan kararların uygulanması durumunda yeşil-mavili ekibin başarıyı yakalayacağına inandığını kaydetti.

        Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Cevahir ise alınan karara saygı duyduklarını belirterek, ''Yeni hoca arayışlarına başlayacağız. En kısa sürede bu işi netleştirerek transfer çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz'' diye konuştu.

        Yeşil-mavili kulübün yönetiminin, daha önce Ümit Milli Takım'da da görev yapan Ümit Davala ile ilgilendiği öğrenildi. A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ