Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan Imbula atağı - Galatasaray Haberleri
        1

        Habertürk Spor'dan Erhan Telli'nin haberine göre; yeni sezon öncesi transfer bombalarını bir bir patlatan Galatasaray yönetimi, orta saha için aradığı oyuncuyu İngiltere’de buldu.

        2

        Bafetimbi Gomis ve Younes Belhanda’nın ardından Stoke City forması giyen Giannelli İmbula’yla da her konuda anlaşan Sarı-Kırmızılılar, İngiliz kulübüyle de anlaşmaya çok yakın...

        3

        25 yaşındaki ön liberoyu satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiralamaya çalışan Özbek yönetiminin, Stoke City yönetimiyle kıran kırana pazarlık yaptıkları öğrenildi.

        4

        Nigel de Jong’u takımında düşünmediği için defansif orta saha özellikli bir oyuncuyu kadrosunda görmek isteyen teknik direktör İgor Tudor’un da bu transfere yeşil ışık yaktığı bildirildi.

        5

        Scout ekibi tarafından önerilen İmbula’yı yeni sezonda kaptan Selçuk’la birlikte orta sahada yan yana oynatmayı düşünen Hırvat hoca, maçlarda hırslı bir görüntü çizen başarılı oyuncunun alınmasıyla orta sahaya dinamizm geleceğini düşünüyor.

        6

        Geçtiğimiz sezon Premier Lig’de sadece 12 kez forma şansı bulabilen ve bu nedenle takımından ayrılmak isteyen İmbula, 1.5 yıl önce Porto’dan Stoke City’e yaklaşık 25 milyon Euro gibi yüksek bir bedelle transfer olmuştu.

        7

        CUEVA ATAĞI

        Bruma’nın satışından gelen parayla transfere kaynak oluşturan Özbek yönetimi, kadro derinliği oluşturmak için de girişimlerini sürdürüyor.

        8

        Portekizli oyuncunun boşluğunu Belhanda transferiyle doldurmanın hesaplarını yapan Sarı-Kırmızılılar, alternatif olarak da Sao Paulo’dan Christian Cueva’yı gündemine aldı.

        9

        Kanat özelliğinin yanı sıra aynı zamanda forvet arkası da görev alabilen 26 yaşındaki Perulu oyuncu için girişimlere baş- layan kurmayların, Brezilya kulübüyle temaslara başladığı bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ