Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Transfer Haberleri – Son Dakika Transfer Haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Ünlü İspanyol gazetesi Marca bombayı patlattı ve Torres'in Trabzonspor'a transfer olabileceğini yazdı. Haberde Trabzonspor'un, Fernando Torres'e yıllığı 3.4 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme önerdiği bilgisine yer verildi. Golcü futbolcunun da bu teklife sıcak baktığı ve Türkiye'ye gidebileceği belirtildi. (Fotomaç)

        2

        Sol bek pozisyonu için Fenerbahçe'den İsmail Köybaşı'nı listesine alan Göztepe, sağ bek için de Sabri Sarıoğlu'na teklif götürdü. (Sabah)

        3

        Golcü arayışını sürdüren Fenerbahçe, sezonu Basel’de kiralık olarak geçiren Seydou Doumbia konusunda temaslara başladı. (Fanatik)

        4

        Fenerbahçe, Arsenal'in file bekçisi David Ospina'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Oyuncunun kulübüne yaklaşık 4 milyon euro'luk bir transfer teklifinde bulunuldu. (Fanatik)

        5

        Galatasaray'da bitti gözüyle bakılan Younes Belhanda ile ilgili Ukrayna basını, Faslı yıldızın sağlık testinde sorun çıktığını ve transferin yatabileceğini yazdı. (Fotomaç)

        6

        Fenerbahçe, bonservisi Porto'da bulunan Josue için 1.5 milyon euro'luk bir teklifte bulunmaya hazırlanıyor. (Record / Portekiz)

        7

        Galatasaray, bonservisi elinde olan 31 yaşındaki Gael Clichy’nin uçak rezervasyonunu yaptırdı, önümüzdeki hafta bu transferi resmen açıklayacak. (Fotomaç)

        8

        Ozan Tufan, Fenerbahçe'den ayrılıyor. Portekiz şampiyonu Benfica'nın 22 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için çok istekli olduğu ve sarı-lacivertli yönetime teklif laptığı bildirildi..

        9

        Sassuolo'dan forma giyen Acerbi için İtalyan gazeteci Lorenzo Di Caprio'dan müjde geldi. Di Caprio, 29 yaşındaki stoper için en iyi teklifi G.Saray'ın verdiğini belirterek, "Transferinin çok olası olduğunu düşünüyorum. Acerbi'ye en yakın takım Galatasaray" dedi.

        10

        Spartak Moskova’nın başarılı stoperi Serdar Taşçı'yla sezon içinde anlaşan ve 3 yıllık protokol yapan Trabzonspor, oyuncunun Türkiye’ye gelmesini bekliyor. (Fanatik)

        11

        Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın istediği alternatif sol bek transferi için Chelsea'nin 21 yaşındaki futbolcusu Kenedy gündeme geldi. (Fotomaç)

        12

        Beşiktaş, Talisca'nın ayrılma ihtimaline karşı Paris Saint-Germain'in yıldızı Hatem Ben Arfa’yı takibe aldı. (Takvim)

        13

        Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş aynı oyuncuyu istiyor. Manchester City’nin Fransız yıldızı Samir Nasri için kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. (Fanatik)

        14

        Beşiktaş forvet hattını ünlü bir yıldızla güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi. Kartal, Milan’ın Kolombiyalı golcüsü Carlos Bacca’nın üzerine yoğunlaştı. (Fanatik)

        15

        Güray Vural, Yusuf Erdoğan ve Asamoah Gyan’ı imza aşamasına getiren Bursaspor, şimdi de Fernando Gago’nun peşinde. Yeşil-beyazlılar, Boca Juniors’tan ayrılacak olan yıldız orta saha için şartları zorluyor. (Fanatik)

        16

        Galatasaray'ın transferini son aşamaya getirdiği Bafetimbi Gomis'in menajeri Etienne Mendy, yaptığı açıklamada "Tercihimiz Galatasaray'dan yana" dedi. (Fotomaç)

        17

        Trabzonspor, Edin Visca için Başakşehir'e Zeki Yavru+Yusuf Erdoğan ve bir miktar para teklif etmeyi kararlaştırdı. (Takvim)

        18

        Trabzonspor, Beşiktaş’ta fazla süre alamayan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökhan İnler’i gözüne kestirdi. (Hürriyet)

        19

        Bir süredir stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray, Sao Paulo'da forma giyen Maicon ile her konuda anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar Brezilyalı futbolcu için 7 milyon Euro ve başarı bonusları ödeyecek. (NTV Spor)

        20

        Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı: "Gael Clichy'ye teklifimizi yaptık, oyuncunun son kararını bekliyoruz." (beIN Sports)

        21

        İngiliz kulüplerinin Beşiktaşlı Talisca’ya olan ilgileri artarak devam ediyor. Brezilyalı yıldıza, Manchester United’ın ardından Manchester City’nin de kanca attığı ileri sürüldü. (Fanatik)

        22

        Lyon, Beşiktaş'ın tecrübeli savunmacısı Marcelo için gözünü kararttı. 5 Milyon Euro’dan başlayan tekliflerine olumlu yanıt alamayan Lyon, son olarak Beşiktaş’a başarılı stoper için 8.5 milyon Euro önerdi.

        23

        Göztepe'nin yeni teknik direktörü Tamer Tuna, Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek ve Ömer Şişmanoğlu'nu istiyor. (DHA)

        24

        Orta sahada görev yapan 21 yaşındaki Imbula Galatasaray'a kiralanmayı istiyor, kulübü Stoke City ise Imbula'yı Nice'e kiralamak istiyor. (Milliyet)