Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri - FB transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Teknik direktör Aykut Kocaman’ı takımın başına getiren Fenerbahçe’de transfer çalışmaları büyük titizlikle sürdürülüyor...

        2

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Bu sezon şampiyonluk hasretini dindirerek 4. yıldızı almayı hedefleyen Sarı-Lacivertli yönetim, belirlenen isimlerle temasa geçerken, birçok transferin tamamlanması ve son noktaya gelmesinin ardından rota yavaş yavaş forvet hattına çevrildi.

        3

        Orta sahayı Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar’la takviye eden Kanarya, bu bölgedeki yaratıcı oyuncu eksikliğini büyük ölçüde giderirken, forvetteki rekabeti de arttırmak isteyen yönetimin belirlediği 5 adayda son durum şu şekilde:

        19

        MILAN'IN KJAER ISRARI SÜRÜYOR

        İtalyan devi Milan’ın Simon Kjaer ısrarı sürüyor. Çizme ekibi ilk etapta 12 milyon Euro teklif etmiş fakat F.Bahçe kabul etmemişti.

        20

        İtalyan basınında yer alan habere göre Milan’ın teklif yükselttiği ve Danimarkalı yıldız için 13 milyon Euro ile Paraguaylı stoper Gustavo Gomez’i teklif etti.

        21

        Transfere 82 milyon Euro harcayan Milan’ın her türlü fedakarlığa hazır olduğu belirtilirken, F.Bahçe’nin bu teklife nasıl yanıt vereceği merak konusu...