Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan transfer haberleri - Beşiktaş, Domagoj Vida için Dinamo Kiev’i 2 milyon Euro artı Denys Boyko konusunda ikna etti - Beşiktaş Haberleri
        1

        Stoper bölgesine özellikle Şampiyonlar Ligi düzeyinde oynayabilecek, kaliteli ve hava toplarına hakim bir isim arayan Beşiktaş yönetimi, listenin ilk sırasındaki Domagoj Vida için artık gün sayıyor...

        2

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre; Daha önce yaptığı görüşmelerde Hırvat oyuncu ile el sıkışan ancak Dinamo Kiev’in yüksek bonservis talep etmesi nedeniyle çıkmaza giren Siyah-Beyazlılar, en sonunda Ukrayna kulübü yetkililerini de ikna etti.

        3

        Marcelo’nun da Lyon’a transfer olma ihtimalini göz önünde bulunduran başkan Fikret Orman ve kurmayları, Kiev’e 2 milyon Euro ve yanında kaleci Denys Boyko’nun bonservisini önerdi.

        4

        Ukrayna kulübünün de mali sıkıntı yaşaması nedeniyle bu teklife “Evet” dediği öğrenildi.

        5

        MOLEDO’DA SIKINTI VAR

        Önümüzdeki günlerde herhangi bir aksilik yaşanmaması halinde Vida transferini açıklayacak olan Beşiktaş, bir yandan da Brezilyalı Rodrigo Moledo için bastırıyor.

        6

        Panathinaikos ile anlaşmaya yakın olan Kartal; oyuncunun, ülkesi Brezilya’da futbol hayatını sürdürmek istemesi nedeniyle sıkıntı yaşasa da Moledo’yu ikna etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

        7

        MOUTINHO'YA 3.5 MİLYON EURO

        Beşiktaş yönetimi, ortaV saha oyuncusu Joao Moutinho için gözünü iyice kararttı.

        8

        Oğuzhan Özyakup’un Roma’ya iyi bir fiyata satılması halinde Portekizli futbolcu için görüşmelerini sıklaştıracak olan başkan Fikret Orman ve arkadaşları, yıldız futbolcuya yıllık 3.5 milyon Euro teklif edecek.

        9

        Moutinho’nun kulübü Monaco’ya da yaklaşık 4 milyon Euro bonservis ücreti önerilecek.

        10

        TALISCA BELİRSİZLİĞİ

        Opsiyon gereği kiralık sözleşmesi bir yıl daha uzatılmasına karşın özellikle Manchester United’ın ısrarla istediği Anderson Talisca, Beşiktaş’tan ayrılacak mı, yoksa kalacak mı?

        11

        İngiliz devinin 25 milyon Euro’luk bedeli Benfica’nın hesabına yatırması halinde Ada’nın yolunu tutacak olan Brezilyalı yıldızın, kendisine Beşiktaş tarafından zam yapılma kararı alınmasına karşın kafasının bir hayli karışık olduğu öğrenildi.

        12

        ABOUBAKAR İÇİN RENNES'DEN 10 MİLYON EURO

        Vincent Aboubakar transferinde olumlu bir adım atamayan Beşiktaş’a bir kötü haber daha geldi...

        13

        Kamerunlu oyuncunun bonservisinde hak sahibi olan Porto ve Lorient kulüpleri ile görüşmelerini sürdüren Siyah-Beyazlılar, olumlu bir sonuç alamamıştı.

        14

        Kartal, Aboubakar’ın sözleşmesinde yer alan 10 milyon Euro’luk serbest kalma maddesinde indirim isterken, Portekiz basını, Rennes’in bu parayı vermeye hazır olduğunu yazdı.

        15

        Portekiz basınına yansıyan haberde Rennes’in, Porto’ya Vincent Aboubakar için 10 milyon Euro’luk teklifte bulunduğu belirtildi.

        16

        Fransız temsilcisinin ayrıca Kamerunlu oyuncuya da 3 yıllık sözleşme önereceği ifade edildi.

        17

        ESKİ HOCASI İSTİYOR

        Öte yandan önceki gün Fransız basını da Rennes’in, Vincent Aboubakar’ı transfer etmek istediğini yazdı.

        18

        Şu anda Rennes’i çalıştıran teknik direktör Christian Gourcuff’un, Lorient’e transfer ettiği golcü oyuncuyu şimdi de Rennes’e almak istediği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ