Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Transfer Haberleri – Son Dakika Transfer Haberleri - Futbol Haberleri
        1

        NANI TÜRKİYE'YE DÖNÜYOR!

        Valencia'nın elinden çıkarmak istediği eski Fenerbahçeli Luis Nani, Beşiktaş'ın gündemine geldi. Portekizli oyuncu için siyah-beyazlıların yıldızı Ricardo Quaresma'nın devreye girdiği öğrenildi.

        2

        Quaresma, yakın arkadaşı Nani için yönetime "Nani, Türkiye'ye dönmek istiyor. Hedefi Şampiyonlar Ligi'nde oynamak" şeklinde haber gönderdi. Yıldız futbolcuyla ilgili kararı Şenol Güneş verecek. (Fotomaç)

        3

        Galatasaray, sözleşmesinde 7.5 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunan Wesley Sneijder'i bedavaya gönderme kararı aldı! 33 yaşındaki Hollandalı yıldızın 5 milyon euro'yu aşan yıllık ücretinden kurtulmak isteyen sarı-kırmızılılar, menajer Guido Albers'e "Kulüp bulmanız halinde, size her türlü kolaylığı sağlayacağız" mesajı gönderdi.

        4

        Galatasaray yönetiminde 33 yaşını devirmiş Sneijder'e o parayı verecek kulüp çıkmayacağı görüşü hakim. Bu yüzden Sneijder'den kendisine takım bulması adına bonservis talep edilmeyecek ve 5 milyon Euro'yu aşan yıllık maliyetinden tasarruf sağlanacak. (Sabah)

        5

        KANARYA ABOUBAKAR İÇİN DEVREDE

        Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Beşiktaş'ın Porto'dan kiraladığı Vincent Aboubakar için teklif sunmaya hazırlanıyor. Record'un haberine göre; bir süredir Josue için Portekiz kulübüyle görüşen sarı-lacivertliler, Aboubakar için de nabız yoklamaya başladı.

        6

        Haberde, sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren Kamerunlu için Porto'nun talep ettiği 10 milyon euro'luk rakamı yüksek bulan siyah-beyazlıların bu transferden vazgeçtiği belirtildi.

        7

        Şu sıralar Kamerun formasıyla Konfederasyonlar Kupası'nda boy gösteren Aboubakar'ın piyasasını yükseltmesini bekleyen Porto, 25 yaşındaki oyuncuyu yüksek bir fiyata satmayı hedefliyor. (Goal.com)

        8

        OĞUZHAN ÖZYAKUP GİDİYOR!

        Roma'nın Oğuzhan için yaptığı 10 milyon Euro'luk teklifine olumsuz yanıt veren Beşiktaş, teklifin 12 milyona çıkması durumunda İtalyan ekibiyle el sıkışacak.

        9

        Roma dışında başka kulüplerinde hedefinde olan Oğuzhan’ın durumunun netlik kazanmaması nedeniyle Beşiktaş Yönetimi bu oyuncunun yerini doldurabilecek genç orta saha yeteneklerini de takip ediyor. (Milliyet)

        10

        TUDOR STOPER TERCİHİNİ YAPTI

        Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray'ın teknik direktörü Igor Tudor, yönetime Serdar Aziz, Semih Kaya, Ahmet Çalık ve Koray Günter'in de sağ ayaklı olduğunu ve Hakan Balta'nın yerine tecrübeli bir sol ayaklı stoper gerektiğini aktardı.

        11

        Hırvat çalıştırıcının “Maicon ve Acerbi, benim istediğim özelliklere sahip. Hem fizik hem kalite hem de tecrübe yönünden birbirlerine çok benziyorlar. Ben tercihimi Acerbi’den yana kullanıyorum. Hakan Balta da gideceği için bizde sol ayaklı stoper kalmayacak. Acerbi gelirse bizim için daha iyi olur.” sözlerine üzerine Cenk Ergün İtalya'ya gitti.

        12

        Daha önce ayrılmak istediğini açıklayan İtalyan stoper, Ergün’ün önerisine prensipte olumlu yanıt verdi. Sassuolo yönetimi, Acerbi’nin fiyatını 10 milyon Euro olarak belirledi. Ancak Galatasaray yönetimi, 1 yıl sözleşmesi kalan Acerbi ile anlaşmış olmalarını koz olarak kullanıp, rakamı 6 milyon Euro’ya indirmeyi planlıyor. (Hürriyet)

        13

        SANTOS BAŞKANINDAN AÇIKLAMA!

        Brezilya basınına açıklama yapan Roma, Thiago Maia için teklif almadıklarını söylerken, "Eğer Santos ve onun için iyi bir teklif gelirse bakarız ancak teklif gelmedi" dedi. Başkan Roma ayrıca, "Teklif gelirse kabul eder miyim bilmiyorum. Bunu konuşuruz. Diğer tekliflerde olduğu gibi evet veya hayır derim" ifadesini kullandı.

        14

        Türk basınında çıkan haberlerde, oyuncunun bonservis bedelinin 3 milyon Euro civarında olduğu; geleceğe yatırım olarak görülen genç oyuncunun bonservis bedelinin aşağıya çekilmesi için çalışmalar başladığı iddia edilmişti. (Ajansspor)

        15

        FENER'DE GUSTAVO GOMEZ'E ONAY ÇIKTI!

        Milan’ın Fenerbahçeli stoper Simon Kjaer için yaptığı 13 milyon Euro artı Gustavo Gomez teklifi, bir anda yönetimin en önemli gündem maddesi haline geldi. 24 yaşındaki savunmacı için yönetim kararı Aykut Kocaman’a bırakmıştı. Kocaman, Gomez’e sıcak bakarken, yönetim rakamı 15 milyon Euro’ya çıkarmaya çalışıyor...

        16

        Diğer yandan da Gomez ve menaceriyle temas kurulup, oyuncunun şartları sorulacak. Eğer Paraguaylı futbolcunun talepleri uygun olursa, Milan’la yapılan görüşmeler hızlandırılacak. Gomez, yönetimin düşündüğünden fazla maaş isterse, İtalyan devine, Kjaer transferinin sadece parayla yapılabileceğinin mesajı verilecek. (Fanatik

        17

        FENER'E SKRTEL PİYANGOSU

        Fenerbahçe’ye transfere kaynak oluşturmak için şans doğdu. Swansea’nin Bafetimbi Gomis’i G.Saray’a satıp oradan gelecek parayla Skrtel’i 5-6 milyon sterlin’e alacağı iddia edildi.

        18

        İngiliz ekibinin menajeri Paul Clement'in yaş ortalaması 25'in altında olan defansa Skrtel gibi tecrübeli bir ismi monte ederek geçen sezon ligin en çok gol yiyen takımı olmaktan kurtulmayı amaçladığı bildirildi. (Fotomaç)

        19

        BEŞİKTAŞ AFRİKA'DA FUTBOLCU ARIYOR

        L'Equipe gazetesinde yer alan habere göre iki ekip Senegal'in Ekvator Ginesi ile oynadığı karşılaşmada (10 Haziran 2017) Senegal'in sol beki Adama Mbengue'yi takip etti. Senegal Ligi ekiplerinden Diambars'ta forma giyen 23 yaşındaki oyuncu aynı zamanda CAEN'in de radarında.

        20

        Senegal o maçta Ekvator Ginesi'nin 3-0 mağlup ederken Mbengue 90 dakika sahada kaldı. Fenerbahçeli Moussa Sow o maçta attığı 2 golle yıldızlaşmıştı. (Ajansspor)

        21

        BATALLA GAGO'YU GETİRECEK!

        Forvete Gyan’la anlaşan Bursaspor, orta sahaya kazandırmayı planladığı Gago için Batalla’yı görevlendirdi. Ülkesinde tatil yapan Batalla, Gago’yla bir araya gelip ikna etmeye çalışacak.

        22

        Gelecek sezon çok daha güçlü bir kadro kurmak isteyen Bursaspor, transferde çok sağlam adımlar atmaya hazırlanıyor. Asamoah Gyan’la her konuda anlaşıp imza için gün sayan Yeşil-Beyazlılar, orta saha için ise bir diğer dünyaca ünlü yıldız Fernando Gago’yu renklerine bağlamaya çalışıyor. (Fanatik)

        23

        BEŞİKTAŞ'TA SÜRPRİZ TAKAS!

        Beşiktaş, Alex Milosevic'i elden çıkarmaya çalışıyor... Sırp asıllı İsveçli futbolcunun menajeri Ferhat Çifçi'den ise sürpriz bir teklif geldi. Siyah-beyazlıların hem uzun boylu hem de sol ayaklı bir stoper aradığını bilen gurbetçi menajer Beşiktaş'a, Milosevic'i Genk'te forma giyen Omar Colley ile takas etmeyi teklif etti.

        24

        24 yaşındaki 1.92'lik stoperin bu sezon Genk'te mükemmel bir sezon geçirdiğinden bahsetti. Milosevic'in üzerine yapılacak 2-3 milyon Euro'luk ödemeyle en az 10 yıllık sol stoper ihtiyaçlarının sağlanacağı güvencesini verdi. (Fotospor)

        25

        CİMBOM'A YENİ MELO!

        L'Equipe gazetesi, bonservisi Roma'da olan ve savaşçılığıyla bilinen Fransız ön libero William Vainqueur'un, Gomis'le birlikte Aslan'a geleceğini yazdı.

        26

        L'Equipe, Marsilya'dan kesin olarak ayrıldığını ve iki futbolcunun birlikte Galatasaray'a gidebileceğini yazdı. Haberde, Marsilya'da kiralık oynayan, bonservisi ise Roma'da olan 28 yaşındaki Vainqueur'un İtalyan kulübüne geri dönmeyeceği belirtildi. (Fotomaç)

        27

        VELİ KAVLAK'A ANTALYASPOR KANCASI!

        Yaşadığı ağır sakatlıkların ardından bir türlü eski formuna kavuşamayan ve Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından gönderilecekler listesine konan Veli Kavlak, Antalyaspor ile masaya oturdu.

        28

        Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda Veli Kavlak ile görüşmelere başlayan kırmızı-beyazlı yönetim 28 yaşındaki futbolcuyla anlaşmaya vardı. 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Veli Kavlak ile sözleşme feshine yanaşmayan Beşiktaş, oyuncudan alacaklarından vazgeçmesini ya da 500 bin Euro bonservis getirmesini talep etti. (Ajansspor)

        29

        SON TİMSAH ASAMOAH GYAN!

        Bursaspor, Çin ekibi Shangai SIPG takımıyla sözleşmesi biten 1.80 boyundaki Asamoah Gyan’ı renklerine bağladı. Süper yıldızla senelik 2 milyon euro’dan 3 yıllık anlaşma yapıldı.

        30

        Asamoah'ın menajerleriyle süren çetin pazarlıklar sonucunda bonuslarla birlikte senelik 2 milyon euro'dan 3 yıllık anlaşmaya varıldı. İmza parası verilmedi ve yıllık 400'er bin euro maaşına ilave edilerek, 2'şer milyon euro'ya anlaşılarak bu sorun çözüldü. (Fotomaç)

        31

        TETE GALATASARAY'A KALDI

        Inter, Ajax'lı Kenny Tete'nin transferinden vazgeçti. Çizme basını, 21 yaşındaki sağ bekin Inter'in devreden çıkmasıyla Galatasaray'a gitme olasılığının güçlendiğini vurguladı. Sarı-kırmızılı takımın, Ajax'a 3 milyon euro önerdiği ve transferin her an bitebileceği kaydedildi. (Fotomaç)

        32

        ADIM ADIM FENERBAHÇE'YE

        Fransa'nın L'Equipe gazetesi, Manchester City'den ayrılacak olan Samir Nasri'yle ilgili olarak bomba gibi bir iddia ortaya attı. Haberde Fransız oyuncuya en ciddi teklifin Fenerbahçe'den geldiği iddia edildi.

        33

        Sarı-lacivertli kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre, görüşme sonunda taraflar maddi konularda prensip anlaşmasına vardı. Ekstra ücretler ve bonuslar konusunda küçük pürüzler olduğu, bunun da aşılabileceği belirtildi. Yönetimin Nasri transferine son noktayı koymak için Manchester City'nin temsilcileri ile de bir kez daha masaya oturmaya hazırlandığı vurgulandı.

        34

        SİNAN GÜMÜŞ'LE SÖZLEŞME UZATILACAK

        Galatasaray, Benfica ile görüşmesine rağmen Igor Tudor’un ısrarı sonrası takımda tutulmasına karar verilen Sinan Gümüş’ün sözleşmesini uzatacak. (Fanatik)

        35

        TRABZON'A TOSIC ÇALIMI

        Rus gazete ve internet siteleri, CSKA Moskova ile sözleşmesi sona eren Zoran Tosic'in sarı-kırmızılı kulüple görüştüğünü ve anlaşmanın yakın olduğunu yazdı. Orta alanın her iki kanadında da oynayabilen 30 yaşındaki Tosic'in 3-4-3'e çok uygun bir futbolcu olması iddiaları güçlendiriyor. Yıldız futbolcunun ismi uzun bir süredir Trabzonspor ile birlikte de anılıyordu. (Fotomaç)

        36

        KONYASPOR SALİH UÇAN'I İSTİYOR

        Mustafa Reşit Akçay yönetiminde transfer çalışmalarına hız veren Atiker Konyaspor, 4 mevkiye nokta takviye yapacak. Öncelik ise 10 numara pozisyonuna verilmiş durumda. Yeşil-beyazlıların hedefindeki ilk isim Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Salih Uçan.

        37

        Aykut Kocaman'ın Düzce kampının ardından kiralanacak oyuncuların raporunu vereceği ifade edilirken Konyaspor ise bu transferi daha erken bitirmenin yollarını arıyor.(Hürriyet)

        38

        GALATASARAY'DA POGBA BOMBASI!

        Transferde önceliği stoper bölgesine vermek isteyen Galatasaray, kariyerini Fransa ekiplerinden Saint-Etienne'de sürdüren Florentin Pogba'yı aldı. Hem sol ayaklı olan hem de 1.89'luk boyuyla hava toplarında da etkili olan 26 yaşındaki oyuncu için ilk hamle kulübü St.Etienne'den oyuncu ile görüşme yapmak için yetki belgesi almak oldu. (Fotospor)

        39

        DEMBA BA TRANSFERİNDE FLAŞ GELİŞME!

        Beşiktaş, bonservis problemini çözmesi halinde tekrar takıma kazandırılması planlanan Demba Ba’nın sakatlık süreci uzarsa transferi konusunda ısrarcı olmayacak.

        40

        22 Haziran'da Fransa'da ameliyat olacak Demba Ba'nın sakatlık süreci yakından takip edilecek. İyileşme sürecinin uzaması durumunda ise yönetim transferi konusunda ısrarcı olmayacak. (Vatan)

        41

        TUDOR'UN SON GÖZDEKİ KWADWO ASAMOAH

        Orta alana Belhanda’nın dışında iki takviye daha isteyen Tudor’un yönetime verdiği son isim Kwadwo Asamoah oldu. Sarı-Kırmızılılar, Juventus’la 1 yıl sözleşmesi kalan Ganalı yıldızın menajeriyle görüştü.

        42

        Juventus'tan yeni sözleşme teklifi almayan 28 yaşındaki futbolcunun daha fazla forma bulacağı bir takıma transfer olmak istediği belirtiliyor. İtalyan kulübünün Asamoah'ın bonservis ücretini 8 milyon Euro olarak belirlediği de ifade ediliyor. (Takvim)

        43

        KOCAMAN BIRAKIRSA RVP YOLCU!

        Hollanda'nın De Telegraaf gazetesi, Feyenoord’un kadrosuna katmak istediği Van Persie için “Aykut Kocaman onu takımda istiyor. İzin verirse gelebilir” yorumu yaptı.

        44

        Hollanda ekibinde Persie'yi en çok isteyen isim olan teknik direktör van Bronckhorst da her fırsatta bu transferi ne kadar istediğini dile getiriyor. Bronckhorst, "O, kariyeri başarılarla dolu, saygı duyulan biri. Her teknik adam Persie gibi bir yıldızı ister. Farklı bölgelerde görev yapması diğer oyunculara da tecrübe kazandırır" dedi. (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ