Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Transfer Haberleri - TS Transfer Haberleri 21 Haziran 2017 Son dakika - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor, Lech Poznan’da görev yapan Dawid Kownacki için girişimlere başladı. 20 yaşındaki Polonyalı golcünün 2 milyon Euro’luk bonservisi düşürülmeye çalışılıyor

        ‘50. yılda şampiyonluk hedefi’ doğrultusunda kadrosunu güçlendirme çalışmaları yapan Trabzon, geleceğe yönelik yatırımlarına da devam ediyor. Bordo-Mavili ekibin, Bayern Münih forması giyen ünlü golcü Lewandowski’ye benzetilen ve ‘Yeni Lewa’ olarak adlandırılan 20 yaşındaki forvet Dawid Kownacki’yi yakın markaja aldığı öğrenildi.

        REKLAM

        Lech Poznan forması giyen genç yıldız için istenen 2 milyon Euro’luk bonservis bedelini düşürmeye çalıştığı belirtilen Karadeniz Fırtınası’nın, girişimlerini sürdürdüğü ifade edildi. Geçen sezon 33 resmi maçta 13 gol kaydeden Polonyalı oyuncu, ülkesinde düzenlenen U21 Avrupa şampiyonası’nda 2-2 biten İsveç maçında 1 gol, 1 asitle turnuvaya müthiş başladı.

        8 YOLCU BELLİ

        Trabzon’da, biletleri kesilen isimler de belli olmaya başladı. Muhammet Demir, Aykut Demir, Sefa Yılmaz, Musa Nizam, Ramazan Övüç, Luis Ibanez, Yusuf Erdoğan ve Aytaç Kara ile kesin olarak yolların ayrılacağı bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ