Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Transfer Haberleri – TS Transfer Haberleri Son Dakika - Trabzonspor Haberleri
        1

        Hedefi “50. yılda şampiyonluk” olarak belirleyen Trabzonspor, orta sahaya yıldız bir isim transfer etmek için çalışmalarını hızlandırdı.

        2

        Milan’da forma giyen Slovak orta saha oyuncusu Kucka için bastıran Karadeniz ekibi, Juventus’ta forma giyen Kwadwo Asamoah’ı da listesine aldı.

        3

        Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre; Trabzonspor yetkililerinin Asamoah’ın menajeriyle gizli gizli pazarlıklar yaptığı ortaya çıktı.

        4

        ERSUN YANAL DA ÇOK İSTİYOR

        İtalyan kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki oyuncu Juventus’ta çok fazla forma şansı bulamıyor.

        5

        Asamoah geride kalan sezon 18 lig maçında forma giyip 1 asist yaptı.

        6

        Juventus’un nabzını yoklayan Fırtına, gelecek sezon serbest kalacak olan oyuncuyu bütçeyi sarsmayacak bir bonservis bedeliyle renklerine bağlamanın hesaplarını yapıyor.

        7

        Ersun Yanal’ın da transfer komitesine “Kucka ya da Asamoah’tan birini mutlaka alalım” şeklinde rapor verdiği bildirildi.

        8

        VISCA İÇİN MUHARREM USTA DEVREDE

        Başakşehirli Edin Visca için ısrarını sürdüren Trabzon, Yusuf Erdoğan artı para vererek bu transferi noktalamaya uğraşıyor.

        9

        Visca’yla yapılan görüşmelerde Bosnalı yıldızın gelmeye sıcak baktığı, bu transfer için Göksel Gümüşdağ ile Başkan Muharrem Usta’nın bizzat görüşeceği öğrenildi.