Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu transfer değerlendirmesinde bulundu - Trabzonspor Haberleri

        Kuruluşunun 50. yılında şampiyon olmak isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarını bu doğrultuda sürdürüyor. Bordo-mavili kulübün asbaşkanı Ahmet Çubukçu, nokta transferler yaparak dengeli bir takım kurmak istediklerini söyledi. Çubukçu, Türk asıllı Alman stoper Serdar Taşcı'nın kendilerine yakın olduğunu belirterek, Kucka ve Visca ile de ilgilendiklerini açıkladı.

        Çubukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

        "Taraftarlarımızın merakla transfer beklediklerini biliyoruz. Bu konuda çalışmalarımızı sürüyor. Bizim amacımızı nokta transferler yaparak dengeli, yarışmacı bir takım kurmak istiyoruz. Transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Özellikle içinde bulunduğumuz ekonomik şartlar nedeniyle buna çok dikkat etmek zorundayız. Teknik heyetimizle birlikte bu konuda hassas ve titiz bir çalışma içresinde olduğumuzun herkesin bilmesini istiyoruz"

        REKLAM

        "SERDAR TAŞÇI BİZE YAKIN"

        Bordo-mavili kulübün idarecisi, Spartak Moskova Kulübü'nde forma giyen savunma oyuncusu Serdar'ın kendilerine yakın olduğunu belirterek, "Serdar Taşcı bizim yakında ilgilendiğimiz bir oyuncu. Görüşmelerimiz devam ediyor. Spartak Moskova önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Serdar'nda 1 yıl opsiyonu var. Bu noktada görüşmelerimiz sürüyor ama net bitmiş bir durum yok"

        "KUCKA VE VISCA İLE İLGİLENİYORUZ"

        "Kucka ile ilgili bazı gelişmeler var. Transferler tam olmadan, bitti demek doğru değil. Bu konuda gelişmeler var. Edin Visca'yı Ersun Yanal istiyor. Oyuncunun büyük takımda oynamak gibi bir isteği var. Bu transferle ilgili de çalışmalarımız sürüyor."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ