Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Transfer haberleri - Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'den güncel transferler - Futbol Haberleri
        1

        TFF 1. Lig'e adını yazdıran Ankaragücü, transfer harekatına başladı. sarı-lacivertliler, teknik direktör İsmail Kartal'ın raporuyla çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'den ayrılan ve bir yıl oynamayan Raul Meireles'i kadrosunda görmek isteyen Kartal, Hakan Çinemre ile Savaş Polat'la da savunmayı güçlendirmeyi hedefliyor. (Fotomaç)

        2

        PSG ve Inter'in de peşinde olduğu Pepe için en cazip teklif Beşiktaş'tan geldi. Portekiz ile Konfederasyonlar Kupası'nda mücadele eden Pepe, karar vermek için Beşiktaş'tan ek süre talep etti. Beşiktaş, bu esnada, Pepe'den gelebilecek olumsuz yanıta karşı Sevilla'dan Adil Rami ile temaslarını da sürdürüyor. (beIN Sports)

        3

        Galatasaray, talip olduğu Imbula için Stoke City’nin önceliği Nice’e vermesi üzerine, Juventus’tan Kwadwo Asamoah ve Mario Lemina’yı kiralamak için harekete geçti. Teknik Direktör Igor Tudor, özellikle Asamoah'ı kadrosunda görmeyi arzuluyor. (Hürriyet)

        4

        Beşiktaş'ın Benfica'dan 1+1 yıllığına kiraladığı Talisca, yeni sezonda en az 2.5 milyon euro istiyor. Başkan Fikret Orman, 1 Temmuz'da Brezilyalı yıldızla bir görüşme yaparak kendisine 2 milyon euro + bonusların yer aldığı bir teklifte bulunacak. (Fanatik)

        5

        Stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Milan'ın tecrübeli oyuncusu Gabriel Paletta için girişimlerini hızlandırdı. (Fanatik)

        6

        Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Juraj Kucka transferini bitirmek için İtalya’ya gidip Milan ile masaya oturdu. Çizme ekibi 6 milyon euro isterken, Trabzonspor 4 milyon euro'ya kadar çıktı. (Fanatik)

        7

        Gomis’i bugün İstanbul’a getirmeye hazırlanan, Belhanda’yı da KAP’a bildiren Galatasaray’da sıra Maicon’a geldi. Sarı-kırmızılılar, Sambacı stoperin transferini de en kısa süre içinde resmi olarak açıklayacak. (Fanatik)

        8

        Sporting'le el sıkışan golcü futbolcu Seydou Doumbia, Lizbon'a gitmeye hazırlanırken son anda çark etti ve Fenerbahçe'ye gelme kararı aldı. (Fanatik)

        9

        Fenerbahçe, çok sürpriz bir ismi gündemine aldı. Sarı-lacivertlilerin, Portekiz Ligi ekiplerinden CD Feirense'de görev yapan Nijeryalı golcü Oghenekaro Peter Etebo için Leicester City ile yarış halinde olduğu söyleniyor. (Fotomaç)

        10

        Barcelona, Beşiktaş yönetiminin stoperde görev yapan Thomas Vermaelen önerisini kabul ederken, Arda Turan için menajer aracılığıyla yapılan teklife de yeşil ışık yakıldı. (Fotomaç)

        11

        Eren Derdiyok’a güvenmeyen Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, yönetimden bir forvet daha istedi. Sezona 3 forvetle başlamaları gerektiğini düşünen Hırvat hocanın talebini değerlendiren yönetim, West Ham'dan Jonathan Calleri'yi gündemine aldı. (Takvim)

        12

        Bundesliga'yı 12. sırada bitirerek büyük hayal kırıklığı yaratan Leverkusen, Okay Yokuşlu’nun peşini bırakmıyor. Alman ekibi, yetenekli futbolcu için Trabzonspor'a 5 milyon euro’luk bir teklif sunmaya hazırlanıyor. (HT Spor)

        13

        Beşiktaş, Paraguaylı stoper Gustavo Gomez için kulübü Milan'a 10 milyon Euro'luk bir teklif sundu. Milan Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın Gomez'e güvendiği ve bu yüzden Beşiktaş'tan gelen teklifin reddedildiği kaydedildi. (Sky Italia)

        14

        Galatasaray'la yollarını ayırdıktan sonra birçok takımın radarına giren Sabri Sarıoğlu'yla teknik direktör Paul Le Guen'in de onayını aldıktan sonra harekete geçen Bursaspor'un menajeriyle yapılan ilk görüşmeden olumlu ayrıldığı ifade edildi. (Fanatik)

        15

        Takımın başına Galatasaray'ın eski oyuncusu Frank De Boer'i getiren Crystal Palace'ın forvet hattı için Robin van Persie'yi düşündüğü iddia edildi. De Boer'in, Hollandalı oyuncu ile konuştuğu ve Premier Lig'e dönmeye ikna ettiği de gündeme getirildi. (Fotospor)

        16

        Trabzonspor başkanı Muharrem Usta, Milano'ya yaptığı çıkarmada, Kucka'nın yanı sıra Sosa, Gustavo Gomez ve Mbaye Niang konusunda da girişimlerde bulundu. (Fotospor)

        17

        8 milyon Euro’dan başlayan pazarlıklar sonrasında Sunderland 6.5 milyon Euro’ya kadar düştü. Bu rakamı da çok bulan Fenerbahçe, Lens için ağustosun ilk haftasına kadar bekleme kararı aldı. (Vatan)

        18

        Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları devam ederken transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Sarı kırmızılıların gündemine gelen son isimse geçtiğimiz sezon Schalke'de kiralık olarak forma giyen sol kanat Yevhen Konoplyanka. (Hürriyet)

        19

        Martin Skrtel, Premier Lig’den gelen teklifler için, “Ne İngiltere’si! Fenerbahçe’de çok mutluyum. Buradan ayrılmayı düşünmüyorum” yorumunu yaptı. (Fanatik)

        20

        Fenerbahçe'nin, Milan'ın 22 yaşındaki Fransız oyuncusu M'Baye Niang'ı renklerine bağlamak için yoğun uğraş verdiği ortaya çıktı. (Fanatik)

        21

        Sezon başında ABD'nin Dallas takımından 4 milyon dolar bonservis bedeli ile transfer ettiği Fabian Castillo'ya İspanya ekibi Villarreal'in talip olduğu iddia edildi. Villarreal'in Trabzonspor'a 5 milyon euro bonservis bedeli önerdiği, bordo-mavililerin ise 8 milyon euro istediği öğrenildi. (Fotomaç)

        22

        Portekiz’in Ojogo gazetesi “Aboubakar, Porto’ya geri dönüyor” derken; Lorient’ten takım arkadaşı Pedrinho “Geri dönmesi zor” yorumunu yaptı. (Fotomaç)

        23

        Beşiktaş yönetimi, sözleşmesini uzatmak için gün saydığı Tolgay Arslan'ın değerini belirledi. Son olarak PSG'nin talip olduğu iddia edilen Tolgay için, Beşiktaş'ın "Onu almak isteyen 15 milyon euro'yu gözden çıkarmalı" kararını aldığı ifade edildi. (Fotomaç)

        24

        Fenerbahçe'nin Hatem Ben Arfa’ya olan aşkı bitmek tükenmek bilmiyor... Özellikle Valbuena ve Dirar gibi Fransa’da top koşturan iki yıldızın gelmesini de koz olarak kullanan yönetim bu defa Ben Arfa’yı ikna etmeye çok yakın görünüyor. (HT Spor)