Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Domagov Vida'yı Ocak'ta bedavaya alacak - Beşiktaş Haberleri
        1

        Kartal’da stoper bölgesine yapılacak transfer hala belirsizliğini korurken Domagoj Vida ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

        2

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre; Pepe’yi maliyeti nedeniyle ikinci plana alan Beşiktaş, Vida için el sıkıştığı Dinamo Kiev’in başkanının transferden vazgeçmesi üzerine ocak ayını bekleme kararı aldı.

        3

        Özellikle başkan Fikret Orman’ın Sırp oyuncudan vazgeçmediği ve oyuncunun 2018’in ocak ayında serbet kalacak olması nedeniyle bekleme kararı aldığı öğrenildi.

        4

        Sözleşmesinin biteceği tarihten 6 ay önce başka kulüplerle görüşme hakkına sahip olan Vida’nın bu tarihlerde Beşiktaş’a imza atacağı ve ocak ayında itibaren de Siyah-Beyazlı formayı giyeceği belirtildi.

        5

        KİEV ÇARK EDEBİLİR

        Dinamo Kiev’in Vida’yı bedelsiz kaybetmek istemeyeceği için önümüzdeki günlerde Beşiktaş Kulübü’nün kapısını çalabileceği ihtimali de mevcut...

        6

        İlk yapılan 2 milyon Euro artı Denys Boyko’nun bonservisi teklifini kabul edebileceği konuşulan Dinamo Kiev’in böyle bir karar alması takdirde Vida yeni sezondan itibaren Beşiktaş’ın kadrosunda olabilecek.

        7

        PEPE İLE YÜZ YÜZE

        Beşiktaş’ın gündemine giren Pepe konusunda artık somut adımlar atılmaya başlanıyor...

        8

        Portekiz Milli Takımı’nın Konfederasyon Kupası’ndan elenmesiyle artık oyuncu ile yüz yüze görüşme yapılabilecek.

        9

        PSG ve Inter’in de peşinde olduğu Pepe ve menajeri ile Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner’in liderliğindeki ekip, yüz yüze bir görüşme gerçekleştirecek.

        13

        ORMAN KARARINI VERDİ

        Başkan Fikret Orman’ın da bonuslarla birlikte 12.5 milyon Euro’yu teklifi daha yukarı çekmeme kararı aldığı öğrenildi.

        14

        Pepe ve menajeri ile yüz yüze yapılacak görüşmede aynı teklifin tekrarlanacağı belirtilirken, Portekizli savunamacıdan net bir karar vermesi istenecek.

        15

        BORJA’NIN MENAJERİ: KİMSE BİZİMLE İLETİŞİM KURMADI

        Beşiktaş ile adı anılan ve Vincent Aboubakar’ın yerine transfer edileceği iddia edilen Miguel Borja’nın menajeri konuştu.