Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sneijder Galatasaray'dan ayrılacak mı? Sneijder Slovakya kampına katılmayacak - Galatasaray Haberleri

        Öncekigün Gomis’i, dün de Belhanda ile Maicon’u istanbul’a getirerek taraftarlarını mest eden sarı-Kırmızılılar’da gece saatlerinde gelen haber ortalığı karıştırdı.

        Takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Wesley sneijder, sorun yaşadığı teknik direktör Igor Tudor tarafından yarın başlayacak Slovakya kampının kadrosuna alınmadı. Hatırlanacağı gibi 19 Haziran’da sezonu açan Aslan’da milli takımlara giden oyunculara 26 Haziran’a kadar izin verilmişti. Belirtilen tarihte İstanbul’a gelmeyerek ilk şoku yaşatsa da ek izin verildiği öne sürülen Hollandalı yıldız, dün de takıma katılmadı.

        Bugün Slovakya’ya hareket edecek Cimbom’da teknik direktör Igor Tudor da karşı hamle olarak gece yarısı operasyonuyla Wes’i kamp kadrosuna dahil etmedi. ikili arasındaki bu restleşmeler sonrası sneijder’ın yapacağı yeni hamle merakla bekleniyor.

        REKLAM

        SAMPDORİA İDDİASI

        Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Sneijder için İtalya’dan yeni bir iddia ortaya atıldı. Sky sport İtalya’nın haberine göre; Serie A ekiplerinden Sampdoria, yıldız oyuncuya 2 yıl için 5 milyon Euro teklif etti. Hollandalı’nın menajeri Guido Albers’in de Çizme ekibiyle prensip anlaşmasına vardığı öne sürülürken, son durum önümüzdeki günlerde belli olacak.

        DE JONG DA KESİK YEDİ

        Tudor’un, Wesley Sneijder’ın yanı sıra bir türlü yıldızının barışmadığı bir diğer Hollandalı oyuncu Nigel de Jong'u da kamp kadrosuna almadığı öğrenildi. Tecrübeli ön liberonun bir an önce kulüp bulup gitmesi Sarı-Kırmızılı yönetimin adeta tek dileği...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ