Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Talisca son durum (Talisca dönecek mi?) - Beşiktaş Haberleri
        1

        DHA'nın haberine göre; Beşiktaş'ta izni bitmesine rağmen dönmeyen Talisca Türkiye'de olduğu kadar ülkesinde de gündem olmaya başlamış durumda.

        2

        Daha lig bitmeden maaşına yüzde 100'e yakın zam isteyen Talisca tatil için gittiği ülkesinde de Manchaster United'ta oynamak istediğini açık bir şekilde dile getirmişti.

        3

        Herhangi bir mazereti olmamasına rağmen 4 Temmuz'da dönmeyen ve idmanlara katılmayan Talisca için öne sürülen en net iddia ise yıllık ücreti istediği seviyeye getirilmediği için kendi kendine iznini uzattığı ve yönetime rest çektiği şeklinde.

        4

        Başkan Fikret Orman da bugün yaptığı basın toplantısında annesinin rahatsızlığından dolayı mazeretinin olduğunu ancak maaş yüzünden dönmüyorsa bedelini ödeyeceğini dile getirmişti.

        5

        Talisca konusunu yakından takip eden Brezilya basını da oyuncunun zam sıkıntısı ve Manchaster'da oynama isteğini doğrularcasına "Talisca geleceği konusundaki gelişmeleri Brezilya'dan takip ediyor" şeklinde yansıtıyor.

        6

        Brezilya'nın önde gelen gazetelerinden Globoesporte'nin haberine göre Talisca 20 Temmuz'a kadar Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyor.