Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş İngiltere'nin Guardian gazetesi Beşiktaş'ın Çin seyahatini haberleştirdi. Fikret Orman, Guardian'a konuştu - Beşiktaş Haberleri
        1

        Yeni sezon hazırlıkları için Çin'e giden Beşiktaş, İngiltere'nin saygın gazetelerinden Guardian'a haber oldu.

        2

        Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, Guardian'a açıklamalarda bulundu.

        3

        Guardian, haberinde Beşiktaş'ı Chelsea'ye benzetti ve "Beşiktaş, nasıl Türkiye'nin Chelsea'si olmayı hedefliyor?" başlığını kullandı.

        13

        Beşiktaş, Çin'de Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 ile bir hazırlık maçı oynamıştı.

        14

        Siyah-beyazlılar bu maçı 3-2 kaybetmişti.

        15

        Kazanılan kupanın fotoğrafını paylaşan Alman ekibi Beşiktaş'ı etiketleyerek "Süper hazırlık maçı, teşekkürler Beşiktaş. Verdikleri kupa da muhtemşem, dev kadar... Size huzurlu bir dönüş ve başarılı bir sezon dileriz." ifadelerini kullanmıştı.

        19

        "Yaptığımız görüşmeler içerisinde herkes Şenol Güneş'i tanıyor. Bu bizim açımızdan yoruma açık değil. Bu Çin yoruma açık bir konu değil. 'Olur' alınacak bir şey değil."

        20

        "Bunlar işimizin parçası. Beraber çalıştığımız sürece, kim olursa olsun, yönetici de olsun, Beşiktaş Futbol Takımı 55 maç yapacak."

        21

        "Uzak seyahatlere gidilecek, gelinecek. Hangi oyuncu, hangi antrenör, hangi doktor, kim olursa olsun, bu tempoyla çalışmak zorunda."

        22

        "Milan, Bayern Münih, Arsenal, Chelsea, bu takımlar 2-3 uzak ülkeye seyahat ediyor, kamp yapıyor. Bizim yarattığımız, bize özgü bir şey değil. İlk adımı attık."

        23

        "İlk başlangıçlar sancılı olabilir. Bu tartışılacak bir konu değil benim açımdan, olacak bir konu. Başta sıkıntılar olabilir, buna hazırlıklı olmamız lazım."

        24

        "Buralara ne paralar ödeyerek geliyoruz. Avrupa kulüplerinin bu ödemelerini devletleri karşılıyor, biz lüks uçakla geliyoruz. Bunlar zamanla oturacak."

        25

        "Organizasyonla ilgili sıkıntılar olabilir ama bunlar abartılacak şeyler değil. İşe pozitif gözle bakmalıyız."

        26

        "Bizim de ailelerimiz var. İmkanlarımız var, tatile gidebiliriz. Şangay'a ekonomiden bilet alıp geliyoruz. Çalışanlarımızla uçuyoruz. Yöneticiyiz, cebimizden para veriyoruz."

        27

        "Çok yoruluyoruz. Ne gecemiz, ne gündüzümüz var. Buraya gel, transfere git. Bunları Beşiktaş için ücret almadan yapıyorum, ücret alanlar da bizim kurallarımıza uyacaklar."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ