Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de transfer gündemi Ben Arfa Lucas Lima Badstuber Eto'o - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Transferde bir süredir sessizliğe gömülen Fenerbahçe, bombaları patlatmaya adım adım yaklaşıyor.

        2

        Bir süredir Santos forması giyen Lucas Lima ile PSG’den ayrılması an meselesi olan Hatem Ben Arfa için temaslarda bulunan Sarı-Lacivertliler dün yaşanan gelişmeler sonrası iki yıldız için geri sayıma başladı.

        3

        İlk olarak Lima’nın İnstagram hesabından Santos’a veda sözleri içeren bir fotoğraf ve ardından da ‘Sarı-Lacivert kalpli’ başka bir fotoğraf paylaşması dikkat çekti.

        4

        Bir taraftarın “Seni bekliyoruz. Gelecek misin?” mesajına Sambacı’nın “Göreceğiz” yanıtını vermesiyle ise heyecan tavan yaptı.

        5

        Kanarya’nın bir diğer hedefi Hatem Ben Arfa konusunda da dün önemli gelişmeler vardı.

        6

        Yıldız oyuncunun talipleri arasında bulunan Fransız ekibi Nice’in başkanı Jean-Pierre Rivere, bu defteri kapattıklarını açıklarken ülke basınından L’Equipe, 30 yaşındaki orta sahanın gidebileceği adresler arasında Türkiye’yi gösterdi.

        7

        Bu gelişmelerin ardından taraftarlar, iki yıldız için resmi açıklamaların gelmesini beklemeye koyuldu.

        8

        ETO'O'DA UMUT IŞIĞI

        Forvetarayışlarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe’de Samuel Eto’o defterinin henüz tam olarak kapanmadığı öğrenildi.

        9

        Antalya’nın “Satmayacağız” yönündeki açıklamasına rağmen iki tarafın görüşmelerini sürdürdüğü ve birkaç gün içerisinde Sarı-Lacivertliler’in bu transferden olumlu sonuç alabileceği bildirildi.

        13

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre, iki sezon önce geldiği Fenerbahçe’de takımın parlayan yıldızı olan ve sergilediği savunma performansıyla herkesin beğenisi toplayan Danimarkalı oyuncu, ciddi teklifler alıyor.

        14

        29 yaşındaki stoperle yakından ilgilenen İtalyan devi Milan, ilk etapta 8 milyon Euro önermiş fakat Sarı-Lacivertliler, bu teklifi geri çevirmişti...

        15

        BONSERVİSİ ELİNDE
        Fenerbahçe Yönetimi’nin Simon Kjaer’i 10 milyon Euro’nun altında bir rakama satmayı düşünmediği ifade edilirken, tecrübeli futbolcuya ikinci teklif İspanya’dan geldi.

        16

        La Liga ekibi Sevilla, geçtiğimiz günlerde Sarı-Lacivertli kulübün kapısını resmen çaldı.

        17

        Tüm bu gelişmelerin ardından hem Milan hem de Sevilla’dan gelen teklifler Fenerbahçe Yönetimi’ni alternatif arayışlarına itti.

        18

        Danimarkalı stoperin satılması halinde savunmada yaşanacak sorunu hemen çözmek için kolları sıvatan Sarı-Lacivertli kurmayların, 28 yaşındaki Alman stoper Holger Badstuber’i almak için girişimlerde bulunacağı ifade edildi.

        19

        Bayern Münih’le sözleşmesi sona eren Alman yıldızın bonservisinin elinde olması nedeniyle yönetim bu transfere sıcak bakıyor.

        20

        SON 2 SEZONDA 25 MAÇA ÇIKABİLDİ
        Futbola Bayern Münih altyapısında başlayan Badstuber, 11 sezon boyunca Bavyera ekibinin formasını giydi.

        21

        Alman Milli Takımı’nın da değişilmez isimlerinden biri olan 28 yaşındaki futbolcu, son yıllarda ciddi sakatlıklar yaşadı.

        22

        2014-15’te 193 gün, 2015- 16’da 116 gün, 2016-17’de ise 67 gün sakatlık nedeniyle futboldan uzak kalan Badstuber, geçen sezonun devre arasında Schalke’ye kiralanmıştı.

        23

        Son 2 sezonda 25 maça çıkalabilen 28 yaşındaki stoperle ilgili tek soru işareti sık sık yaşadığı sakatlıklar...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ