Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Oğuzhan Özyakup neden Milli Takım'a çağrılmadı? - Futbol Haberleri
        1

        Rusya’da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası’nın elemelerinde 2 ve 5 Eylül’de Ukrayna ve Hırvatistan ile çok kritik maçlara çıkacak olan Milli Takım’da, cuma günü aday kadronun açıklanmasının ardından 1 numaralı gündem maddesi Oğuzhan Özyakup’un davet edilmemesi olmuştu.

        2

        Orta sahada Ozan Tufan ve Selçuk İnan gibi kendi kulüplerinde düzenli forma şansı bulamayan isimlerin çağırılıp Beşiktaşlı yıldızın kadroya alınmaması, başta Siyah-Beyazlı taraftarlar olmak üzere futbol kamuoyunun büyük bir çoğunluğunun sert tepkisini çekmişti.

        3

        Hatta Ozzie, Kartal’ın Bursa’yı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından “Lucescu bana ‘Kampta görüşürüz’ demişti. Aklıma başka şeyler geliyor” sözleriyle isyan etmişti.

        10

        Milli Takım patronu Mircea Lucescu, zorlu Ukrayna ve Hırvatistan maçları öncesi Süper Lig’deki teknik adamlardan yerli oyuncu konusunda destek isteyecek.

        11

        Bugün düzenleyeceği basın toplantısında bir çağrıda bulunacak Luce, aynı düzeyde olmaları halinde tercihlerin yerli futbolculardan yana kullanılmasını talep edecek.

        12

        Tüm sorulara açık olacağı ifade edilen Rumen hocanın, en çok merak edilen konu olan Oğuzhan Özyakup’u neden kadroya almadığı hakkında da açıklama yapacağı öğrenildi.