Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Denizlispor Denizli-F.Bahçe maçına geniş güvenlik! - Futbol Haberleri

        İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı, Denizli Valisi Yavuz Erkmen'in başkanlığında valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

        Vali Erkmen, maçın pazar günü saat 21.45'te oynanacak olması nedeniyle ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için, belediye otobüslerinin saat 01.00'e kadar çalışmasının kararlaştırıldığını söyledi.

        Erkmen, Fenerbahçe maçı ile ilgili tüm tedbirlerin dikkatli bir şekilde uygulanacağını ifade ederek, şu bilgileri verdi: ''Özellikle stada meşale alınmayacak. Stadın önündeki caddenin sağı ve soluna araçlar park edilecek. Stada girecek araçlar mutlaka kontrol edilecek. Maç bittikten sonra, stattan önce Denizlisporlu taraftarlar, sonra Fenerbahçeli taraftarlar çıkartılacak. Fenerbahçe futbol takımının kalacağı otel çevresinde güvenlik önlemleri alınacak. Maçın bitiş saati ile taraftarların stattan çıkış saatlerinin gece geç saatlere sarkacak olması nedeniyle belediye otobüsleri saat 01.00'e kadar çalışacak. Maç öncesi statta iki tane ambulans görev yapacak. Centilmence bir sezon geçirilmesini sağlayacağız. Denizli bu konuda örnek oldu, bundan sonra da örnek olacaktır.''

        Toplantıya, Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Çardakcı, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Denizlispor temsilcisi Ali Değirmenci ve ilgililer katıldı. A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ