Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Altay Adanaspor'dan taraftara çağrı! - Futbol Haberleri

        Kulüp başkanı Bayram Akgül, yaptığı yazılı açıklamada, Altay karşısında takıma güvendiğini belirterek, taraftara da büyük iş düştüğünü kaydetti.

        Adana'da yaşayan herkesin ''bu şehirde Süper Lig takımı olması gerektiği''ni söylediğini ifade eden Akgül, bu isteğin gerçekleşmesi için tribünlerin başta Altay olmak üzere her maçta dolması gerektiğini vurguladı.

        Pazar günü taraftarların, takımı maçın boyunca desteklemesi gerektiğini belirten Akgül, şunları kaydetti:

        ''Hayalimiz Adanaspor'un yeniden Süper Lige çıkmasıydı. Bu hedefe ulaşmak için kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda tribünlerin dolması gerekiyor. Pazar günü Adanalıları ailece maça bekliyoruz. Bu zevkli ve çekişmeli geçecek olan karşılaşmada gülen taraf biz olacağız. Futbolcular sahada, taraftarlarımız tribünde üzerine düşen görevi yaparsa sezon sonu Adanaspor adını Süper Lig'e yazdıracaktır.''

        Teknik direktör Kemal Kılıç ise oyuncularının bir görev üstleneceğini belirterek, ''3 puan almamızda seyircimizin de büyük payı olacaktır'' ifadesini kullandı.

        Hafta boyunca maça iyi hazırlandıklarını açıklayan Kılıç, şunları kaydetti:

        ''İki maçlık bir seri yakaladık. Altay gibi deplasmanda mağlubiyeti olmayan bir takımla karşılaşacağız. Bütün avantajlarımızı kullanmak istiyoruz. Bu anlamlı günde bütün tribünler turuncu-beyaz olmalıdır.''

        Takım kaptanı İlyas Kahraman da Kemal Kılıç'ın gelmesi ile yeni bir sayfa açtıklarını ve futbolcular olarak sabırsızlıkla Altay maçını beklediklerini bildirdi.

        Kahraman, tüm Adanalılar'ı Altay maçına beklediklerini de kaydetti.

        Öte yandan merkez Sarıçam ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci'nin, Altay maçı öncesi yönetim kurulu ve futbolculara moral yemeği verdiği belirtildi.

        Altay maçını beklemeye başlayan takımda, sakatlıkları süren Mbilla ve Emre Hızarcı'nın forma giyemeyeceği bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ