Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Aksu adres gösterdi! - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK’ü ziyaret eden Beşiktaş başkan adayı Murat Aksu, “Böyle saygın bir makama küfredilmesini esefle kınıyorum. Eğer kötü yönetimin hesabı sorulacaksa, bunun yeri kongredir” dedi.

        Beşiktaş’ın ocak ayında yapılacak genel kurulu için başkan adaylığını açıklayan ilk isimolan Murat Aksu, HABERTÜRK’ü ziyaret etti.HABERTÜRK Medya Grup Başkanı Kenan Tekdağ, HABERTÜRK Gazetesi Genel

        Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, HABERTÜRK Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, HABERTÜRK Gazetesi SporMüdür Yardımcısı MeriçMüldür ve HABERTÜRK Televizyonu Spor Müdürü Simge Fıstıkoğlu ile sohbet eden Aksu’nun gündeminde, Wolfsburgmaçında yaşanan olaylar vardı.

        Beşiktaş Başkanlığı’nın son derece saygın birmakamolduğunun altını çizen Aksu, “Ahmet Fetgeri, Hakkı Yeten,

        Süleyman Seba gibi isimlerin oturduğu bu onurlumakamda bugün de Sayın Yıldırım Demirören oturmakta. Beşiktaşlılık, sınırları sportif başarı ölçülerini aşan farklı bir duruşun adıdır. Böylesine bir kulübün başkan adayı, ama daha öncesinde bir Beşiktaşlı olarak Wolfsburg karşılaşmasında yaşananlardan büyük üzüntü duydum” ifadesini kullandı.

        “DEĞERLERİN KORUNMASI GEREKİYOR”

        Yaşananlardan sonra hemDemirören hemde Beşiktaş camiasının sağduyulu hareket etmesi gerektiğine dikkat çeken Aksu, sözlerine şöyle devametti:

        "Kongre tarafından seçilen Beşiktaş Başkanı’na edilen küfürler kabul edilemez. Esefle kınıyorum. Hiç kimse Beşiktaş başkanlık makamına küfretme cüretine sahip değildir. Bu cüreti gösterenlere en ağır tepkinin yine Beşiktaşlılar’dan geleceğine inanıyorum. Bazı taraftar gruplarıyla gereğinden fazla içli dışlı olmanın nasıl bir atmosferi beraberinde getireceği görülmüştür. Evet, hakaret içermeyen protestolar Beşiktaş taraftarının demokratik hakkıdır. Ama başarısızlığın, kötü yönetimin hesap sorulacağı tek yer vardır, o da kongredir. Beşiktaş’taki yönetsel yanlışlıklar düzeltilebilir. Ancak bu kulübün değerleri yıpranınca onarılması o denli

        kolay olmaz. Bu konuda tümBeşiktaş camiasının hassasiyet göstermesini istiyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ