Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Mardinspor'da domuz gribi! - Futbol Haberleri

        Konu ilgili bir açıklama yapan Mardinspor İkinci Başkanı M. Nur Çelik, Futbolcuların Tarsus İdmanyurdu maçı sonrası rahatsızlandığını belirterek, hastaneye kaldırılan 8 futbolcu domuz gribi virüsü teşhisi ile tedavi altına alındığını söyledi.

        Tedavi altına alınan futbolcuların yapılan tetkik ve tahlillerden sonra kulüp doktoru Kamuran Elçi tarafından Mardinspor Sosyal Tesisleri'nde müşahede altına alındığını ifade eden Çelik, "Durumu Mardin Valiliği'ne ve Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdik. Çarşamba ve Pazar günü maçlarımız olduğu içinde maçların ertelenmesi için aynı futbol federasyonuna başvurduk.

        Şu anda futbolculardan alınan tahliller incelenmek üzere Ankara'ya gönderildi. Diğer futbolcularımızı da domuz gribine karşı koruma altına aldı. Domuz gribi teşhisi ile yatan futbolcularımızın tedavileri Mardinspor Sosyal Tesisleri'nde devam edecek" dedi.

        Geçtiğimiz hafta iki futbolcunun rahatsızlanması nedeniyle hastaneye kaldırıldığını ve yapılan tahlillerde domuz gribi teşhisi konulduğunu söyleyen Elçi, "Pazar günü deplasmanda oynanan Tarsus İdmanyurdu maçından 8 futbolcumuz rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

        Yapılan kontrollerden sonra H1N1 teşhisi ile karantina altına alındı. Hastanede yapılan ilk müdahaleden sonra futbolcularımızı Mardinspor Sosyal Tesisleri'ne getirilerek, karantina altına alındı. Bundan sonra futbolcularımızın tedavileri burada yapılacaktır" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ