Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Dardanelspor Dardanel geçilmez! - Futbol Haberleri

        Teknik direktör Mustafa Mete Ertem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Samsunspor ile oynadıkları ve 2-1 kazandıkları maçın oldukça çekişmeli geçtiğini söyledi.

        Her iki takımın oyuncularının maçı kazanma hırsıyla mücadele ettiğine ve bunun da oyunu güzelleştirdiğine değinen Ertem, ''Samsun'a gelirken hedefimiz 3 puan kazanmaktı. Bunu başardığımız için çok mutluyum. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Her deplasman maçındaki başarımızı yeniden gerçekleştirdik'' dedi.

        Ertem, maçı uzatma dakikalarında attıkları golle kazandıklarına işaret ederek, ''Oyuncularım maçın hakemin düdüğü çalmadan bitmediğini gösterdi. Sevinçliyiz, bu maçı unuttuk gelecek hafta kendi evimizde oynayacağımız Giresunspor maçına kilitleneceğiz'' diye konuştu.

        Ligin ilk yarısının tamamlanmasına az bir süre kaldığını anımsatan Ertem, sezon başındaki hedeflerinin üst sıralarda yer almak olduğunu, bundan sonraki maçlarda kazanılacak puanların kendilerini istedikleri noktaya getireceğini belirtti.

        Ertem, Samsunspor maçında sarı kart gören Atahan'ın cezalı duruma düştüğünü, gelecek haftaki maçta formasını giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ