Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Higuain İstanbul'da... - Futbol Haberleri

        Beşiktaş’ın 3 yıllık anlaşmaya vardığı Arjantinli futbolcu Federico Higuain İstanbul’a geldi.

        Özel bir uçakla Genel Sekreter Kenan Öner ve Futbol Takımı Genel Manajeri Sinan Engin ile birlikte İstanbul’a gelen Higuain’i Atatürk Havalimanı’nda siyah-beyazlı taraftarlar sevgi gösterileriyle karşıladı. FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

        Pasaport kontrolüne girmeden 9 numaralı Beşiktaş formasını giyen Arjantinli futbolcu, Türkiye’de futbol oynayacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "İlk kez havalimanında bu şekilde karşılanıyorum.

        Buna çok şaşırdım. Umarım bundan sonra da hep böyle keyifli günler geçiririm" derken, basın mensuplarına da Türkçe olarak "En büyük Beşiktaş, şampiyon Beşiktaş" diye seslendi.

        Genel menajer Sinan Engin ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın uzun zamandır istediği bir transferi gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Bir yıldız adayını getirdik. Arjantin’de çok tanınan bir futbolcudur. Bizim için çok önemli bir yıldız adayıdır. İnşallah Beşiktaş’a da çok katkıları olacak" diye konuştu.

        Havalimanı çıkışında siyah-beyazlı taraftarların büyük ilgisi ile karşılaşan ve oluşan izdihamda ezilme tehlikesi yaşayan Higuain, güçlükle havalimanından çıkabildi. Çıkışta ise ellerinde maytaplar bulunan taraftarlarca omuzlara alınan Arjantinli futbolcu, daha sonra aracına bindirilerek, kalacağı otele gitti.

        Taraftarlar, uzun süre "I love you Higuain" (Seni seviyorum Higuain) diye tezahüratta bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ