Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Kupası 2010 İngiltere Beckham'ın doktorundan açıklama! - Futbol Haberleri

        İtalya Serie A takımlarından AC Milan'da kiralık oynayan David Beckham'ı aşil tendonundan ameliyat edecek Finlandiyalı cerrah Sakari Orava, ''Beckham'ın Dünya Kupası'na yetişebilmesi için zayıf da olsa ihtimal var'' dedi.

        Chievo maçında aşil tendonu yırtılan David Beckham'ın ameliyat edecek cerrah Orava, ameliyat öncesinde yaptığı açıklamada, İngiliz yıldız futbolcunun Dünya Kupası'nda forma giyebilmesi konusunda bir ''ümit ışığı'' gördüğünü söyledi.

        Fin televizyonu YLE'ye konuşan Doktor Sakari Orava, Beckham'ın ameliyattan sonra 3 ay içinde tam anlamıyla iyileşebilmesini beklemenin, gerçekçi olmayacağını ifade ederken, ancak daha önce ''mucizevi'' iyileşmelere tanık olduğunu kaydetti.

        BECKHAM OTELDEN HAVAALANINA HAREKET ETTİ

        Bu arada Beckham, Milano'da kaldığı Principe di Savoia Oteli'nden, ameliyat olacağı Finlandiya'ya gitmek için hava alanına hareket etti. Kendisini bekleyen aracın ön koltuğuna üzgün bir yüzle yerleşen Beckham'a, yolculuğu boyunca babasının eşlik edeceği görüldü.

        Kot pantolon ve beyaz tişört giyip, şapka takan İngiliz futbolcu, medya mensuplarıyla göz temasından kaçınırken, kendisine yöneltilen soruları da yanıtsız bıraktı.

        Ameliyat sonrasında rehabilitasyon sürecini nerede geçireceği belli olmayan Beckham'ın bagajı başka bir araca yüklendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ