Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Hacettepe "Bu takım ligde kalacak" - Futbol Haberleri

        Turgay Kalemci, hedefe ulaşmak için futbolcuların tarihi bir görev üstlendiğini belirterek, ''Çok büyük bir dayanışma içinde, özveriyle ve ekip ruhunu ortaya koyarak hedefe ulaşacağımıza inancım sonsuz. Futbolcularımız son haftalarda bunun en güzel örneklerini sergiliyorlar'' dedi.

        Son haftalarda elde edilen başarının sırrının ''dayanışma, özveri ve ekip ruhu'' olduğunu kaydeden Kalemci, sezon sonunda hedefe ulaşacaklarına inandığını ve bu birlikteliği ortaya koyarak herkese örnek olan futbolcularını kutladığını söyledi.

        GELECEK SEZON HEDEF ŞAMPİYONLUĞA OYNAMAK

        Erol Tok da AA muhabirine yaptığı açıklamada, zor bir dönemden geçtiklerini belirterek, amaçlarının ligde kalmak olduğunu belirtti.

        Ligde son 3 maçı kazanarak önemli puanları hanelerine yazdırdıklarını kaydeden Tok, ''Bu hafta deplasmanda Orduspor ile oynayacağımız maçta da bu gidişi devam ettirip biraz daha rahatlamak istiyoruz. Puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

        Oyuncularının özverili oyunu ve oyun disiplininden kopmamalarının kendisini umutlandırdığını ifade eden Erol Tok, ''Umutlanıyoruz çünkü; oyuncularımız çok arzulu ve istekli. Hedefimize ulaşıp ligde kalacağımıza inanıyorum. Gelecek sezon hedefi şampiyonluk olan bir Hacettepe göreceğiz.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ