Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Hacettepe "Her şey bizim elimizde" - Futbol Haberleri

        Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Hacettepe'de, teknik direktör Erol Tok, her şeyin kendi ellerinde olduğunu belirterek, bu hafta yapacakları Mersin İdmanyurdu maçını kazanmaları halinde ligde kalmalarının kesin olduğunu söyledi.

        Tok, oynadıkları Karşıyaka maçını değerlendirdi. İki takımın da maça temkinli başladığını anlatan Tok, maçın ikinci yarısında daha etkili bir oyun ortaya koyduklarını ve maça hakim olduklarını ifade etti. Bunun sonucu olarak 86. dakikada golü bulduklarını ve altın değerinde bir 3 puan aldıklarını kaydeden Tok, ''Golden önce de pozisyonlarımız vardı, ancak istediğimiz gole 86. dakikada ulaştık'' dedi.

        Önlerinde final niteliğinde Mersin İdmanyurdu maçı olduğunu hatırlatan Tok, şunları söyledi:

        ''Şimdi mücadele ettiğimiz takımlarla aramızda ciddi puan farkı vardı. Hep zor maçlar oynadık ve bu puan farkını kapattık. Biz ligde kalmayı hak ettik. Her şey bizim elimizde, Mersin İdman Yurdu maçını kazandığımız zaman ligde kalmamız kesin. Çaykur Rizespor, biz ve Mersin İdmanyurdu'nun ligi aynı puanda bitirmeleri ihtimali de var. Öyle bile olsa 3'lü averajda biz iyi durumdayız. Biz kazandığımız zaman iki takımdan biri düşecek. Bu maçı da kazanacak güçteyiz.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ