Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor İstenmeyen adam! - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor’un almak için büyük paraları gözden çıkardığı Sırp golcü Marko Pantelic’in artısı kadar eksisi de var...

        Futbol becerilerini kimsenin tartışmadığı ve Sırp Milli Takımı’nda da forma giyen 31 yaşındaki futbolcu Avrupa arenasını çıktığı 1997-98

        sezonundan bu yana arkasında “Gece hayatına düşkün, geçimsiz, bencil, kendini beğenmiş ve saha içinde başına buyruk” eleştirileri bıraktı.

        İsviçre’nin Yverdon ekibinde oynadığı 2001-02 sezonunda 3 hafta ortadan kaybolan Pantelic, bu konuda kimseye hesap vermemişti. Forma giydiği 8 maçta attığı 3 golden çok hakemlerle girdiği gereksiz tartışmalarla gündeme taşındı ve tam anlamıyla ‘bubi tuzağı’ olacağının sinyallerini verdi. 2008-09 sezonunda Hertha Berlin formasıyla, Wolfsburg’la oynadıkları karşılaşmada takımın penaltıcısı Cicero’nun penaltı kullanmasına

        izin vermedi ve topun başına kendisi geçti. Üst üste 4. kez penaltı kaçıran Pantelic, “4 tane penaltı kaçırınca dünya durmuyor. Bir dahaki sefer yine ben kullanacağım” diyerek pişkinliği sürdürürken, bu durum hocasıyla arasını açtı.

        Hertha Berlin’de oynadığı dönemde sürekli olarak bencil bir oyuncu olmakla eleştirilen Sırp yıldız, kaleye olan açısı ne kadar dar olursa olsun takım arkadaşlarını görmezden gelen ve doğrudan kaleye vuran bir forvet oldu. Alman ekibinde hocası Lucien Favre’yle tartışması, ‘sakatım’ diyerek idmanlara çıkmayışı ve başına buyruk tavırları yüzünden sabırları taşırınca kendini kapı önünde buldu.

        Kendisini beğenmiş biri olarak bilinen Sırp golcü, sözleşmesi elinde olduğu dönemde “Benim bir menajerim yok. Orta sıralarda bir takıma gitmek istemiyorum. Mourinho ve Ferguson telefon açarsa ben de kiminle konuştuğumu bilirim ve anlaşırım. Diğer tekliflerle ilgilenmiyorum” demişti.

        HTSPOR / Ulaş GÜRŞAT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ